Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

00:10 - 29/11/2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Κριός: Η επιτυχία και η ανταπόκριση στον τρόπο επικοινωνίας σου σήμερα είναι δεδομένη, για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου χαρίζεται. Προώθησε, λάνσαρε τα σχέδιά σου ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου

Σήμερα, Τρίτη  30 Νοεμβρίου, είναι του Αποστόλου Ανδρέου. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν oι: Ανδρέας, Αντρέας, Ανδρίκος, Αντρίκος, Ανδριάνα, Ανδρούλα, Ανδριανή, Αντριάννα. Παράλληλα, σήμερα είναι: Παγκόσμια Ημέρα Αγοραστικής Αποχής Ανατολή ήλιου: 07:21 Δύση ήλιου: 17:06 Διάρκεια ημέρας: 9 ώρες 45 λεπτά Σελήνη 14.8 ημερών Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και... The post Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

X.Α: Οταν μιλούν οι χάρακες (Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021)

X.Α: Οταν μιλούν οι χάρακες ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΔ: Εδωσε ημερήσιο σήμα εξόδου, το οποίο αναιρείται με κλείσιμο υψηλότερα των 928 μονάδων, με ενδιάμεσες αντιστάσεις στις 864 (διέρχονται οι δύο ΚΜΟ 200 ημερών), 874, 883, 893 και 900 μονάδες. FTSE25: Ημερήσιο σήμα εξόδου έδωσε και ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, το οποίο αναιρείται με κλείσιμο υψηλότερα των […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον αισθηματικό τομέα...

Διαβάστε το στο mononews.gr

ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: ο καιρός σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στα δυτικά και τα βόρεια βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα θα είναι έντονα στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στο νότιο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά. Στο νότιο Αιγαίο όμως θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου

Κριός Η επιτυχία και η ανταπόκριση στον τρόπο επικοινωνίας σου σήμερα είναι δεδομένη, για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου χαρίζεται. Προώθησε, λάνσαρε τα σχέδιά σου και δρομολόγησε τις υποθέσεις σου. Μικρές ακτίνες φωτός αρχίζουν να διαφαίνονται και στα εργασιακά, μιας και κάποιες ειδήσεις και εξελίξεις δείχνουν πως η στασιμότητα στα σχέδιά σου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εκδηλώσεις, ταινίες, εκθέσεις: 13 προτάσεις για τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο αξιόλογες εκδηλώσεις που αφορούν τα εικαστικά και τον κινηματογράφο και μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.

Διαβάστε το στο monopoli.gr

Οι αριθμοί του κορωνοϊού για τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου

Σε 6.677 ανήλθαν στην επικράτεια τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Το τελευταίο 24ωρο κατεγράφησαν 104 θάνατοι, ενώ διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 657 ασθενείς. Στο νομό μας σημειώθηκαν 24 νέα κρούσματα Covid-19. Το άρθρο Οι αριθμοί του κορωνοϊού για τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Laconialive.gr - Η ενημερωτική ιστοσελίδα της Λακωνίας, Νέα και ειδήσεις.

Διαβάστε το στο laconialive.gr

Οι προβλέψεις της Δευτέρας 29/11

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια. Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξουμε. Κριός: Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων της σχέση σας και μην αναγκάζετε το σύντροφό σας να αποφασίζει μόνο αυτός και για τους δυο σας. Ταύρος: Με καλή […] The post Οι προβλέψεις της Δευτέρας 29/11 appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πάνος Μουζουράκης: Αγκαλιά με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του – Φωτογραφίες TLIFE

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχεις πληγωθεί πάρα πολύ»