Ματσούκα για Σερβετάλη: Δεν συμφωνώ μαζί του αλλά δεν μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει εναντίον του

20:00 - 29/11/2021

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα για τον συνάδελφό της, Άρη Σερβετάλη, παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνεί με την άποψή τους για το εμβόλιο. Το άρθρο Ματσούκα για Σερβετάλη: Δεν συμφωνώ μαζί του αλλά δεν μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει εναντίον του εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν συμφωνώ με τον Άρη Σερβετάλη κι όλο αυτό που συμβαίνει»

Όσα δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα. Την Δήμητρα Ματσούκα υποδέχθηκαν στο Πρωινό κι ερωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση “Ρινόκερος”. «Όταν ένας άνθρωπος εργαζόμενος θέτει τους όρους του πριν κλείσει την όποια δουλειά, νομίζω ότι ο ίδιος είναι μια χαρά. Ο Άρης (Σερβετάλης) χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά επειδή ... Περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν συμφωνώ με τον Άρη Σερβετάλη κι όλο αυτό που συμβαίνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία