Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο»
10:42 - 30/11/2021
Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και για το εμβόλιο που δεν προτίθεται να κάνει μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος […]
The post Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από τον κοροναϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο (Βίντεο)
«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα, αλλά εμβόλιο δεν κάνω», υποστηρίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος
Διαβάστε το στο Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να κάνω εμβόλιο, με τρομάζει
Ο γνωστός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος, αν και παρέμεινε για 13 μέρες στη ΜΕΘ με κορονοϊό, επιμένει, και δηλώνει ότι προτιμάει να πεθάνει παρά να κάνει το εμβόλιο. Ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος έκανε νέες δηλώσεις κατ΄λα του εμβολιασμού στην εκπομοπή Πρωινό. Ο Στάθης Αγγελόπουλος, όπως έχει γίνει γνωστό, νόσησε από κορονοϊό, παρέμεινε για 13 ημέρες στη ... Περισσότερα
To άρθρο Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να κάνω εμβόλιο, με τρομάζει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Στάθης Αγγελόπουλος για κορωνοϊό: «Προτιμώ να πεθάνω παρά να κάνω το εμβόλιο»
Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό
Διαβάστε το στο ZouglaΣτάθης Αγγελόπουλος – «Προτιμώ να πεθάνω από τον κοροναϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο»
«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα, αλλά εμβόλιο δεν κάνω», λέει ο Στάθης Αγγελόπουλος
Διαβάστε το στο Στάθης Αγγελόπουλος – «Προτιμώ να πεθάνω από τον κοροναϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο»
«Εμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα, αλλά εμβόλιο δεν κάνω», λέει ο Στάθης Αγγελόπουλος
Διαβάστε το στο tanea.grΣτάθης Αγγελόπουλος για κορωνοϊό: «Προτιμώ να πεθάνω παρά να κάνω το εμβόλιο»
Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό, νόσησε από κορωνοϊό και παρέμεινε για 13 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜας «κούφανε» ο Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο
«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς», ανέφερε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Όταν ρωτήθηκε για το εμβόλιο, ο Στάθης Αγγελόπουλος απάντησε: «Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο» (video)
Το περασμένο καλοκαίρι ο Στάθης Αγγελόπουλος έδωσε τη δική του μάχη με τον κορονοϊό… Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού: «Με στενοχωρεί ο διαχωρισμός των πελατών στην εστίαση. 1η δόση εμβολίου, 2η, 3η… νομίζω ότι κάπου αλλού πάει όλο αυτό το θέμα. Εγώ νόσησα, είχα κορονοϊό. Μπήκα στην κλινική με δύσπνοια στις 19 […]
The post Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο» (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΣτάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο»
Δηλώσεις υπέρ των θέσεων του Γρηγόρη Πετράκου και του Γιώργου Μουκίδη, δηλαδή κατά του εμβολίου για
To άρθρο Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣτάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο (Video)
Ο λαϊκός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος ξαναχτύπησε. Παρότι νόσησε από κορωνοϊό, παραμένει ακόμα πολέμιος του εμβολιασμού, ενώ σχολίασε πως συμφωνεί απολύτως με τον Γρηγόρη Πετράκο.
Διαβάστε το στο topontiki.grΑμετανόητος ο Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να εμβολιαστώ
Αμετανόητος είναι ο Στάθης Αγγελόπουλος σχετικά με τον κορονοϊό και τον εμβολιασμό, παρόλο που νόσησε και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣτάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο (video)
Ο Στάθης Αγγελόπουλος επανέλαβε τη θέση του δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό παρόλο που νόσησε και χρειάστηκε να μπει σε ΜΕΘ για 13 ημέρες. Ο λόγος που δεν θέλει να το κάνει όπως λέει είναι γιατί φοβάται τις παρενέργειες.
Το άρθρο Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο (video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣ.Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει παρενέργεια»
Ο Στάθης Αγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως προτιμά να πεθάνει από κορωνοϊό παρά να κάνει το εμβόλιο και να του δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνει τώρα.
«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς», λέει ο τραγουδιστής.
Όταν η κουβέντα φτάνει στο εμβόλιο, ο Στάθης Αγγελόπουλος είναι κάθετος: «Ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.
Συμφωνώ απόλυτα με
Διαβάστε το στο pronews.grΣτάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο
«Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά»
Διαβάστε το στο news.grΣτάθης Αγγελόπουλος: “Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο”
Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και για το εμβόλιο που δεν θα κάνει μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη. «Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς», λέει ο τραγουδιστής. Όταν η κουβέντα φτάνει στο εμβόλιο, ο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο. Με τρομάζει!
Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη, μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και για το εμβόλιο που...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο. Με τρομάζει!
Διαβάστε το στο spoilersΣτάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο»
«Το εμβόλιο με τρομάζει, με φοβίζει» Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλεύτηκε πριν λίγους μήνες [...]
The post Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο» appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο Στάθης Αγγελόπουλος: «Καλύτερα να πεθάνω παρά να κάνω το εμβόλιο» (vid)
Για την περιπέτειά του με τον κορονοιό αλλά και για την άρνηση του να εμβολιαστεί μίλησε ο τραγουδιστής «Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ…
Διαβάστε το στο politik.grΣτάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να κάνω εμβόλιο, με τρομάζει
Ο γνωστός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος, αν και παρέμεινε για 13 μέρες στη ΜΕΘ με κορωνοϊό, επιμένει, και δηλώνει ότι προτιμάει να πεθάνει παρά να κάνει το εμβόλιο. Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στο Πρωινό για την ΜΕΘ και τον κορωνοϊό και είπε ότι «ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΑγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο
Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και το εμβόλιο το οποίο δεν προτίθεται να κάνει μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος, υπογραμμίζοντας πως προτιμά να πεθάνει από κορονοϊό παρά να κάνει το εμβόλιο που μπορεί να του δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνει τώρα.Τι κι αν έμεινε 14 ολόκληρες μέρες σε ΜΕΘ; Ο Στάθης Αγγελόπουλος παραμένει φανατικός αρνητής του εμβολίου, καθώς τον τρομάζει, όπως χαρακτηριστικά είπε. «Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις, αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει. Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώρ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣτάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο
Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά δεν θέλω να κάνω εμβόλιο».
Διαβάστε το στο pagenews.grΣτάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω, παρά να κάνω το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ
Αμετανόητος ο Στάθης Αγγελόπουλος δηλώνει ότι προτιμά να πεθάνει από κορωνοϊό, παρά να προστατευθεί κάνοντας το εμβόλιο. Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί με κορωνοϊό επί 13 ημέρες στην εντατική, ωστόσο η σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, δεν τον έκαναν να αλλάξει στάση. «Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα […]
Διαβάστε το στο dete.grΣτάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο» (video)
"Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά", λέει ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣτάθης Αγγελόπουλος – «Προτιμώ να πεθάνω από τον κοροναϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο»
Για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό και για το εμβόλιο που δεν θα κάνει μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη. «Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς», λέει ο τραγουδιστής. Όταν η κουβέντα φτάνει στο εμβόλιο, ο […]
Διαβάστε το στο larisanew.grΑγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο»
Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο» Τον περασμένο Ιούλιο ο Στάθης Αγγελόπουλος νόσησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Έμεινε 13 μέρες στην εντατική και το είχε περάσει δύσκολα. Ο τραγουδιστής δεν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν σκοπεύει να το κάνει, όπως δήλωσε. «Έμεινα στην εντατική […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr