Χρηστίδης: Η δύναμή μου είναι μέσα από τα social media

09:34 - 01/12/2021

«Η δύναμή μου είναι η δυνατότητα να επικοινωνήσω μέσα από τα social media με πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω χωρίς να έχουμε συναντηθεί», είπε ο Παύλος Χρηστίδης ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ.Τα social media αποτελούν την «αιχμή του δόρατος» της υποψηφιότητας του Παύλου Χρηστίδη, όπως είπε ο ίδιος, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής. «Η δύναμή μου είναι η δυνατότητα να επικοινωνήσω μέσα από τα social media με πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω χωρίς να έχουμε συναντηθεί, γιατί αντιλαμβάνονται ότι και ως νεότερος υποψήφιος έχω τη δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το θετικό ρεύμα που έχει η παράταξή μας στα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά