EuroLeague: Πρόστιμο 21.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό
13:18 - 01/12/2021
Με πρόστιμο 21.000 ευρώ τιμώρησε η EuroLeague τον Παναθηναϊκό για τα όσα συνέβησαν στο ματς της 12ης αγωνιστικής με την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (70-64).
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
EuroLeague – Δοκιμασία στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό
Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Διαβάστε το στο Πρόστιμο 21.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό
Το «χέρι στην τσέπη» θα χρειασθεί να βάλει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την συμπεριφορά των οπαδών του «τριφυλιού» στην αναμέτρηση με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (70-64) για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.Πιο συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε τους «πράσινους» [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grEuroLeague: Δοκιμασία στη Μόσχα για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
EuroLeague: Δοκιμασία στη Μόσχα για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
02/12/2021
Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να τσεκάρει το απόγευμα (19:00) τις δυνάμεις της στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Το τριφύλλι βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, καθώς προέρχεται από δύο σερί νίκες. Με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το ελληνικό πρωτάθλημα και Ζενίτ στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τη EuroLeague.
Βεβαίως, οι πράσινοι παραμένουν στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης, καθώς μετά από 12 αγώνες είναι στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 3-9.
Ο Δημήτρης Πρίφτης γνωρίζει πόσο δύσκολο θα είναι το έργο τ
Διαβάστε το στο filathlos.gr