Η Μαρία Μπεκατώρου απαντά για την παρουσίαση του X Factor

15:50 - 01/12/2021

Το όνομά της έχει πολυσυζητηθεί και γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες για την παρουσίαση του X Factor. Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε […] The post Η Μαρία Μπεκατώρου απαντά για την παρουσίαση του X Factor appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπεκατώρου: Θα αναλάβει την την παρουσίαση του X Factor;

Έτσι απάντησε στα δημοσιεύματα η Μαρία Μπεκατώρου! Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η παρουσιάστρια, το μεσημέρι της Τετάρτης, θέλοντας να δώσει την δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν στην παρουσίαση του επερχόμενου X Factor! «Έχω ακούσει ότι υπάρχει περίπτωση να είμαι παρουσιάστρια. Δεν ξέρω κάτι, αλήθεια με το χέρι στην καρδιά. Δεν έχω ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Μπεκατώρου: Θα αναλάβει την την παρουσίαση του X Factor; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρία Μπεκατώρου: Τι απαντά για την παρουσίαση του X Factor (vid)

«Έχω ακούσει ότι υπάρχει περίπτωση να είμαι παρουσιάστρια. Δεν ξέρω κάτι, αλήθεια με το χέρι στην καρδιά. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι, ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη. Αυτό σημαίνει ότι εγώ στο μυαλό μου αυτό το πρόγραμμα δεν το έχω βάλει, γιατί βάζω στο μυαλό μου ότι είναι απτό, ότι είναι σίγουρο ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Μαρία Μπεκατώρου απαντά για την παρουσίαση του X Factor

Θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου η παρουσιάστρια του X Factor; Το όνομά της έχει πολυσυζητηθεί και γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες για την παρουσίαση του X Factor. Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης το μεσημέρι της Τετάρτης και ξεκαθάρισε τα πράγματα στην Ελένη Μενεγάκη. «Έχω ακούσει ότι υπάρχει περίπτωση να είμαι παρουσιάστρια. Δεν ξέρω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρίνα Πατούλη: Απαντά για την αποχώρησή της στο J2US

Γιατί πήρε αυτή την απόφαση;

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο