Πάνος Βλάχος για εμβόλια: «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό – Επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες τις εκπομπές»

17:12 - 01/12/2021

Ο Πάνος Βλάχος μίλησε για την σάλο που προκάλεσε η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από τον «Ρινόκερο» και κατηγόρησε τα media που έχουν κάνει το θέμα ριάλιτι. Το άρθρο Πάνος Βλάχος για εμβόλια: «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό – Επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες τις εκπομπές» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πάνος Βλάχος τα βάζει με εκπομπές και δημοσιογράφους: «Επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι»

Συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN,  Ποιος είναι πρωινιάτικα, παραχώρησε ο Πάνος Βλάχος ο οποίος απάντησε για την επικαιρότητα με το εμβόλιο και για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση Ρινόκερος. «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ@δομ@υνι που γίνεται… Θέλω να βρίσκω τι... The post Ο Πάνος Βλάχος τα βάζει με εκπομπές και δημοσιογράφους: «Επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία