Πάνος Βλάχος για εμβόλια: «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό – Επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες τις εκπομπές»
17:12 - 01/12/2021
Ο Πάνος Βλάχος μίλησε για την σάλο που προκάλεσε η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από τον «Ρινόκερο» και κατηγόρησε τα media που έχουν κάνει το θέμα ριάλιτι.
Το άρθρο Πάνος Βλάχος για εμβόλια: «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό – Επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες τις εκπομπές» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Πάνος Βλάχος τα βάζει με εκπομπές και δημοσιογράφους: «Επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι»
Συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, παραχώρησε ο Πάνος Βλάχος ο οποίος απάντησε για την επικαιρότητα με το εμβόλιο και για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση Ρινόκερος. «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ@δομ@υνι που γίνεται… Θέλω να βρίσκω τι...
The post Ο Πάνος Βλάχος τα βάζει με εκπομπές και δημοσιογράφους: «Επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr