Παρθένα Κουτμερίδου: «Επέμενα να κάνει το εμβόλιο αλλά ο άντρας της είναι φανατικός αντιεμβολιαστής» λέει ο γιατρός της

17:42 - 01/12/2021

«Εγώ τη συμβούλευσα να κάνει εμβόλιο αυτή και ο σύζυγός της από την πρώτη στιγμή» είπε μιλώντας ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, που πέθανε χτυπημένη από κορωνοϊό.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρθένα Κουτμερίδου: Ανατροπή δεδομένων – «Φοβόταν το εμβόλιο, φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγός της» λέει ο γιατρός της [βίντεο]

Παρθένα Κουτμερίδου: Θλίψη προκαλεί η είδηση πως η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Η 38χρονη δεν είχε εμβολιαστεί ακόμα αφού περίμενε να γεννήσει πρώτα, ενώ διαγνώστηκε με Covid-19 στον έβδομο μήνα της κύησής της. Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν... The post Παρθένα Κουτμερίδου: Ανατροπή δεδομένων – «Φοβόταν το εμβόλιο, φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγός της» λέει ο γιατρός της [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Παρθένα Κουτμερίδου: «Σύζυγος και πνευματικός την απέτρεψαν να εμβολιαστεί» λέει ο γυναικολόγος της (Video)

Θλίψη προκάλεσε η είδηση πως η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Παρθένα Κουτμερίδου: "Βόμβα" από τον γυναικολόγο της - "Φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγός της, την απέτρεπε να εμβολιαστεί"

Καταγγελίες σοκ από τον γυναικολόγο της Παρθένας Κουτμερίδου, που πέθανε από κορονοϊό - "Ο σύζυγός της ήταν παρεξηγημένος μαζί μου γιατί επέμενα να κάνουν το εμβόλιο - Ύποπτος ο ρόλος του πνευματικού τους"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Παρθένα Κουτμερίδου: «Επέμενα να κάνει το εμβόλιο αλλά ο άντρας της είναι φανατικός αντιεμβολιαστής» λέει ο γιατρός της

«Εγώ τη συμβούλευσα να κάνει εμβόλιο αυτή και ο σύζυγός της από την πρώτη στιγμή» είπε μιλώντας στο LiveNews ο γιατρός της Παρθένας Κουτμερίδου, που πέθανε χτυπημένη από κορονοϊό. Ο γιατρός της εγκύου και κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, ξεκαθάρισε: «Προσπάθησα να πείσω την γυναίκα, που ήταν πολλά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

“Εγώ τη συμβούλευσα να κάνει εμβόλιο αυτή και ο σύζυγός της από την πρώτη στιγμή» είπε μιλώντας στο LiveNews ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, που πέθανε χτυπημένη από κορονοϊό. Ο γιατρός της εγκύου και κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, ξεκαθάρισε: «Προσπάθησα να πείσω την γυναίκα, που ήταν πολλά […]

Διαβάστε το στο dete.gr

«Εγώ τη συμβούλευσα να κάνει εμβόλιο αυτή και ο σύζυγός της από την πρώτη στιγμή» είπε μιλώντας στο LiveNews ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, που πέθανε χτυπημένη από κορονοϊό. Ο γιατρός της εγκύου και κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, ξεκαθάρισε: «Προσπάθησα να πείσω την γυναίκα, που ήταν πολλά χρόνια […] The post Παρθένα Κουτμερίδου: «Επέμενα να κάνει το εμβόλιο αλλά ο άντρας της είναι φανατικός αντιεμβολιαστής» λέει ο γιατρός της appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

H Μαρία Συρεγγέλα καταθέτει αγωγή σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ριζικές αλλαγές στην καριέρα το 2026 για δύο ζώδια

Αγρότες: Το μεσημέρι η απάντηση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους

Για ρεβεγιόν Χριστουγέννων, επιλέγουμε Samar, στο πανοραμικό roof garden του My Way

Αλλαγή χρόνου στα βουνά: 5 γραφικά χωριά για παραμυθένια Πρωτοχρονιά

Νέο "χρυσό βραβείο 2025" στο "Ούζο Vantana Aenaon" σε διαγωνισμό εξωτερικού