Παρθένα Κουτμερίδου: «Εγώ της έλεγα να εμβολιαστεί- Πνευματικός επηρέασε τον άνδρα της», λέει ο γυναικολόγος της
18:48 - 01/12/2021
Ξεσπά ο γιατρός της Παρθένας Κουτμερίδου, της 38χρονης εγκύου, κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, η οποία έφυγε νικημένη από τον κορωνοϊό. Όπως λέει στο iefimerida.gr, θα κινηθει νομικά εναντίον αυτών που υποστηρίζουν ότι ο ίδιος την προέτρεπε να μην εμβολιαστει. «Είναι λάσπη αυτά που λένε ότι εγώ την προέτρεπα να μην εμβολιαστεί. ...
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παρθένα Κουτμερίδου: «Προσπάθησα να την πείσω να εμβολιαστεί» – Τι αποκαλύπτει ο γυναικολόγος της
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Παρθένας Κουτμερίδου, κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Ο γυναικολόγος της μίλησε στο “Live News” και επέρριψε ευθύνες στον σύζυγο της γυναίκας, η οποία ήταν στον έβδομο μήνα κύησης, και τον πνευματικό της για την απόφασή της να μην εμβολιαστεί. “Τη συμβούλευσα να κάνει εμβόλιο
Το άρθρο Παρθένα Κουτμερίδου: «Προσπάθησα να την πείσω να εμβολιαστεί» – Τι αποκαλύπτει ο γυναικολόγος της εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΘλίψη για την Παρθένα Κουτμερίδου: «Δεν τη συμβούλεψα εγώ να μην εμβολιαστεί», λέει ο γυναικολόγος
Οδύνη και πολλά ερωτηματικά μετά τον θάνατο της δικηγόρου Παρθένας Κουτμερίδου, η οποία πέθανε από κορωνοϊό έπειτα από έναν μήνα νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, ούσα ανεμβολίαστη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΠαρθένα Κουτμερίδου: «Προσπάθησα να την πείσω να εμβολιαστεί, την απέτρεψαν», σοκάρει ο γυναικολόγος της
Τον σύζυγο και τον πνευματικό της κατηγορεί ο γυναικολόγος της για την απόφασή της να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Παρθένας Κουτμερίδου, κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, η οποία έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον κορονοϊό. Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, ήταν έγκυος στον 7ο μήνα, όταν νόσησε από τον ιό. Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και έδιναν μάχη να κρατήσουν στη ζωή και την μητέρα. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. Σοκαριστικά ήταν τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Live News» ο γυναικολόγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος δεν ήθελε να κατονομαστεί. «Προσπάθησα να την πείσω... την απέτρεψαν» «Τη συμβούλευσα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr