Θρήνος για την Παρθένα Κουτμερίδου: Ο σπαρακτικός επικήδειος του αδερφού της - "Θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου"
16:38 - 02/12/2021
Σήμερα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στην αγαπημένη τους Πάττυ στην Τριανταφυλλιά Σερρών- Ράγισε καρδιές ο αδερφός της
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παρθένα Κουτμερίδου - Σπαρακτικός ο επικήδειος του αδερφού της: Θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου
Η 38χρονη είχε μείνει ανεμβολίαστη παρά τις προτροπές του γυναικολόγου της και νόσησε πριν από περίπου ένα μήνα
Διαβάστε το στο Παρθένα Κουτμερίδου: Συγκινεί ο επικήδειος του αδερφού της – «Θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου»
Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, η οποία έχασε τη […]
The post Παρθένα Κουτμερίδου: Συγκινεί ο επικήδειος του αδερφού της – «Θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤο τελευταίο αντίο στη Παρθένα Κουτμερίδου – Συγκλόνισε ο αδελφός της: «Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου»
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε την Πέμπτη η κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου, κόρης του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του κορωνοϊού.
Διαβάστε το στο topontiki.gr