Η Μαρία Τζομπανάκη εξομολογείται για τον σασμό της οικογένειά της – «Τον έσφαξε στην κυριολεξία»
01:48 - 03/12/2021
Στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη για το σασμό που έζησε η οικογένειά της. «Δεν γεννήθηκα […]
The post Η Μαρία Τζομπανάκη εξομολογείται για τον σασμό της οικογένειά της – «Τον έσφαξε στην κυριολεξία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαρία Τζομπανάκη θυμάται τον σασμό που έζησε μέσα στην οικογένειά της - «Έσφαξε τον θείο μου στην κυριολεξία»
Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός» εξιστορεί το φονικό που έγινε στην οικογένειά της και εξηγεί πώς επήλθε τελικά ο σασμός - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει η Μαρία Τζομπανάκη μιλώντας για τον σασμό της οικογένειάς της: «Τον έσφαξε στην κυριολεξία…»
«Δεν γεννήθηκα μόνο αλλά μεγάλωσα στην Κρήτη και τα έζησα… Ο σασμός, όπως τον έχω βιώσει μέσα από την οικογένειά μου όχι μόνο ως Κρητικιά, είναι μια ιερή κατάσταση. Είχε γίνει στην οικογένειά μας πολύ παλιά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Η γιαγιά μου η Μαρία είχε μια αρχοντική οικογένεια κι ήταν πολλά αγόρια και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Τζομπανάκη: Το φονικό και ο σασμός στην πραγματική της οικογένεια – «Τον έσφαξε στην κυριολεξία» (Video)
Συγκλονίζει η τηλεοπτική "Καλλιόπη"
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Μαρία Τζομπανάκη εξομολογείται για τον σασμό της οικογένειάς της - «Τον έσφαξε στην κυριολεξία» (video)
Όσα δήλωσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.gr