Η Μαρία Τζομπανάκη εξομολογείται για τον σασμό της οικογένειά της – «Τον έσφαξε στην κυριολεξία»

01:48 - 03/12/2021

Στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη  για το σασμό που έζησε η οικογένειά της. «Δεν γεννήθηκα […] The post Η Μαρία Τζομπανάκη εξομολογείται για τον σασμό της οικογένειά της – «Τον έσφαξε στην κυριολεξία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Τζομπανάκη θυμάται τον σασμό που έζησε μέσα στην οικογένειά της - «Έσφαξε τον θείο μου στην κυριολεξία»

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός» εξιστορεί το φονικό που έγινε στην οικογένειά της και εξηγεί πώς επήλθε τελικά ο σασμός - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει η Μαρία Τζομπανάκη μιλώντας για τον σασμό της οικογένειάς της: «Τον έσφαξε στην κυριολεξία…»

«Δεν γεννήθηκα μόνο αλλά μεγάλωσα στην Κρήτη και τα έζησα… Ο σασμός, όπως τον έχω βιώσει μέσα από την οικογένειά μου όχι μόνο ως Κρητικιά, είναι μια ιερή κατάσταση. Είχε γίνει στην οικογένειά μας πολύ παλιά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Η γιαγιά μου η Μαρία είχε μια αρχοντική οικογένεια κι ήταν πολλά αγόρια και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Τζομπανάκη: Το φονικό και ο σασμός στην πραγματική της οικογένεια – «Τον έσφαξε στην κυριολεξία» (Video)

Συγκλονίζει η τηλεοπτική "Καλλιόπη"

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Μαρία Τζομπανάκη εξομολογείται για τον σασμό της οικογένειάς της - «Τον έσφαξε στην κυριολεξία» (video)

Όσα δήλωσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο