Μαρία Μπέη: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του MasterChef – Τι συνέβη;
23:00 - 03/12/2021
Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαρία Μπέη, όπως αποκάλυψε μέσα από τις αναρτήσεις της
To άρθρο Μαρία Μπέη: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του MasterChef – Τι συνέβη; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια του MasterChef – Τι συνέβη
Πιο συγκεκριμένα, η ίδια τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς μετά από ανάρτηση που έκανε αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε σοβαρό θέμα στο πόδι της και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα
Διαβάστε το στο Μαρία Μπέη: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του «MasterChef» (photos)
Μαρία Μπέη: Το πρόβλημα υγείας που οδήγησε την πρώην παίκτρια του MasterChef σε χειρουργείο Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτο νοσοκομείο η Μαρία Μπέη του MasterChef – Τι συνέβη (φωτό)
Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Μπέη. Όπως έκανε γνωστό η πρώην παίκτρια του MasterChef μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αντιμετώπιζε πρόβλημα στο πόδι της και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. «Τα μηνύματά σας είμαι άπειρα και λόγω της κατάστασης δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Θέλω όμως να σας πω […]
Διαβάστε το στο irafina.gr