Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
12:10 - 05/12/2021
«Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει» τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος αφότου ψήφισε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
«Η αλλαγή είσαι εσύ»
Διαβάστε το στο Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
«Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος. Ο κ. Γερουλάνος έκανε λόγο για υψηλή προσέλευση στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς και για την «πολιτισμένη ... Περισσότερα
To άρθρο Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νίκος Ανδρουλάκης για εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει»
«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας τις δηλώσεις του, με τη νίκη του στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας του ΚΙΝΑΛ, να είναι πια ξεκάθαρη μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Αφού ευχαρίστησε τους συνυποψήφιούς του, τόνισε ότι έδωσαν όλοι «έναν αγώνα ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης για εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Π. Γερουλάνος: Το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει, το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
«Είναι μια όμορφη ημέρα σήμερα. Ο κόσμος είναι στις κάλπες, η προσέλευση είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό μαζί με την...
Διαβάστε το στο ZouglaΑνδρουλάκης: Η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει
Ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι «η Δημοκρατική παράταξη επιστρέφει...
Διαβάστε το στο ZouglaΓερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
Για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο Παύλος Γερουλάνος από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, όπου και ψήφισε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. «Είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα, ο κόσμος είναι στις κάλπες, η προσέλευση είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία που προηγήθηκε δείχνει ότι το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει, και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό που φτιάξαμε αυτόν τον καιρό. Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούνε σήμερα πηγαίνετε να ψηφίσετε η Αλλαγή είσαι εσύ», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕκλογές ΚΙΝΑΛ – Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
Για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο Παύλος Γερουλάνος από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, όπου και ψήφισε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. «Είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα, ο κόσμος είναι στις κάλπες, η προσέλευση είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία που προηγήθηκε δείχνει ότι...
The post Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠαύλος Γερουλάνος: Το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει, το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει (video)
«Πηγαίνετε να ψηφίσετε. Η αλλαγή είσαι Εσύ»
Διαβάστε το στο topontiki.grΕκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ απόψε επιστρέφει
Τους πολίτες και τους συνυποψήφιούς του ευχαρίστησε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Διαβάστε το στο topontiki.grΕκλογές ΚΙΝΑΛ – Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
«Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει...», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
Διαβάστε το στο sinidisi.grΠαύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
Για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο Παύλος Γερουλάνος από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, όπου και ψήφισε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.
Διαβάστε το στο mononews.grΓερουλάνος: Το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει, το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, δήλωσε: «Είναι μια όμορφη ημέρα σήμερα. Ο κόσμος είναι στις κάλπες, η προσέλευση είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό μαζί με την πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία που προηγήθηκε,
Το άρθρο Γερουλάνος: Το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει, το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΕκλογές ΚΙΝΑΛ - Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει
Με τη φράση «η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει», ο Νίκος Ανδρουλάκης επικύρωσε λίγο μετά τις 00:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας τη νίκη του στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΝίκος Ανδρουλάκης για εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει»
«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας τις δηλώσεις του, με τη νίκη του στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας του ΚΙΝΑΛ, να είναι πια ξεκάθαρη μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Αφού ευχαρίστησε τους συνυποψήφιούς του, τόνισε ότι έδωσαν όλοι «έναν αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, με αξιοπρέπεια, με ενότητα που είναι η βασική παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρους μας, Φώφης Γεννηματά. Από την αρχή είπα ότι η δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης… Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εντολή τους για ανανέωση, για ενότητα και πολιτική αυτονομία. […]
The post Νίκος Ανδρουλάκης για εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Το ΠΑΣΟΚ
Διαβάστε το στο lamianow.grΕκλογές ΚΙΝΑΛ – Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
Για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο Παύλος Γερουλάνος από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, όπου και ψήφισε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Όσα ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Γερουλάνος: «Ο κόσμος είναι στις κάλπες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και γι’ αυτό η πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία που προηγήθηκε δείχνει πως το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΝίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει
Οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο ΚΙΝΑΛ. «Δεσμεύομαι για την ανανέωση του κόμματος» τόνισε. Μέσα από συνθήματα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ» ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Στις δηλώσεις του είπε: Θέλω θέλω να ευχαριστήσω του 270.000 πολίτες που μας τίμησαν. θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, που με βάση την ενότητα συνεχίζουμε που είναι και και η παρακαταθήκη της προέδρου. Δύναμή μου η βάση της παράταξης» και συνέχισε: «Τους ευχαρστώ. θα τιμήσω την εντολή τους, για ανανέωση, ενότητα και δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά»
Γερουλάνος: «Είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα, ο κόσμος είναι στις κάλπες, η προσέλευση είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό»
Διαβάστε το στο pagenews.grΓερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει
Για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο Παύλος Γερουλάνος από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, όπου και ψήφισε στις...
The post Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr