Συγκλονίζει η 32χρονη που υποβλήθηκε σε καισαρική και διασωληνώθηκε: Η φωτογραφία του παιδιού μου ήταν η δύναμή μου στη ΜΕΘ
13:28 - 05/12/2021
Συγκινημένη, αναφέρει πως κατάφερε τελικά να κερδίσει το στοίχημα της ζωής της, να βγει νικήτρια από τη μάχη με τον κορονοϊό και να επιστρέψει στην αγκαλιά των δύο παιδιών της.
Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοροναϊός – Συγκλονίζει η 32χρονη που υποβλήθηκε σε καισαρική και διασωληνώθηκε
Συγκινημένη, αναφέρει πως κατάφερε τελικά να κερδίσει το στοίχημα της ζωής της, να βγει νικήτρια από τη μάχη με τον κοροναϊό και να επιστρέψει στην αγκαλιά των δύο παιδιών της.
Διαβάστε το στο tanea.grΘεσσαλονίκη: Συγκλονίζει 32χρονη που διασωληνώθηκε - Είχε την φωτογραφία του παιδιού της στη ΜΕΘ
Η 32χρονη γυναίκα κάνει έκκληση προς όλους να εμβολιαστούν - Συγκλονίζουν όσα βίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει 32χρονη που μετά την καισαρική, διασωληνώθηκε: «Η φωτογραφία του παιδιού μου ήταν η δύναμή μου στη ΜΕΘ»
Η Ερσίδα Κερανίτση, μία από τις εγκύους που νόσησε από κορονοϊό, γέννησε με καισαρική και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. «Μόλις με ξύπνησαν στη ΜΕΘ οι γιατροί μου έδωσαν τη φωτογραφία του μωρού μου, που είχε στείλει ο σύζυγος μου. Αυτή ήταν η δύναμή μου. Κάθε μέρα κοιμόμουν με τη φωτογραφία στην αγκαλιά μου. Την κοιτούσα και έλεγα δε θα κλάψω ούτε μία ημέρα, μέχρι τη στιγμή που θα πάω δίπλα στο μωρό μου και θα το πάρω αγκαλιά» είπε. Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚορωνοϊός: Συγκλονίζει 32χρονη που γέννησε και διασωληνώθηκε «Η φωτογραφία του παιδιού μου ήταν η δύναμή μου στη ΜΕΘ»
Η φωνή της χαμηλή, ταλαιπωρημένη από την διασωλήνωση. Δεν την ενοχλεί όμως τίποτα. Τα κατάφερα, λέει, με περηφάνια
Διαβάστε το στο thebest.grCovid-Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 32χρονη που υποβλήθηκε σε καισαρική και διασωληνώθηκε
«Μόλις με ξύπνησαν στη ΜΕΘ οι γιατροί, μου έδωσαν τη φωτογραφία του μωρού μου, που είχε στείλει ο σύζυγός μου. Αυτή ήταν η δύναμή μου. Κάθε μέρα κοιμόμουν με τη φωτογραφία στην αγκαλιά μου. Την κοιτούσα και έλεγα δε θα κλάψω ούτε μία ημέρα, μέχρι τη στιγμή που θα πάω δίπλα στο μωρό μου και θα το πάρω αγκαλιά». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια περιγράφει την περιπέτειά της η Ερσίδα Κερανίτση, μία από τις εγκύους που νόσησε από κορωνοϊό, γέννησε με καισαρική και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΘεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 32χρονη που υποβλήθηκε σε καισαρική και διασωληνώθηκε
Αυτή ήταν η δύναμή μου. Κάθε μέρα κοιμόμουν με τη φωτογραφία στην αγκαλιά μου. Την κοιτούσα και έλεγα δε θα κλάψω ούτε μία ημέρα, μέχρι τη στιγμή που θα πάω δίπλα στο μωρό μου και θα το πάρω αγκαλιά». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια περιγράφει στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ερσίδα Κερανίτση, μία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚορωνοϊός: 32χρονη υποβλήθηκε σε καισαρική και διασωληνώθηκε – «Η φωτογραφία του παιδιού μου ήταν η δύναμή μου στη ΜΕΘ»
«Είχα μπει στον μήνα μου, ήμουν έγκυος 37 εβδομάδων και κόλλησα κορωνοϊό πριν να μπω στο νοσοκομείο».
Διαβάστε το στο topontiki.grΘεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 32χρονη που γέννησε με καισαρική και διασωληνώθηκε
Να κάνουν όλες οι έγκυοι το εμβόλιο για να σωθούν δυο ζωές
Διαβάστε το στο patrasevents.grΘεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 32χρονη που υποβλήθηκε σε καισαρική και διασωληνώθηκε
«Μόλις με ξύπνησαν στη ΜΕΘ οι γιατροί μου έδωσαν τη φωτογραφία του μωρού μου, που είχε στείλει ο σύζυγος μου....
The post Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 32χρονη που υποβλήθηκε σε καισαρική και διασωληνώθηκε appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr