Καίτη Γαρμπή: «Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές»
08:06 - 06/12/2021
Την Καίτη Γαρμπή με τον γιο της Δημήτρη συνάντησε η κάμερα του Happy Day στο νυχτερινό
To άρθρο Καίτη Γαρμπή: «Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Γαρμπή για τις σχέσεις του γιου της: «Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Καίτη Γαρμπή, η οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται...
Διαβάστε το στο ZouglaΚαίτη Γαρμπή για τις σχέσεις του γιου της: «Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά, στο νυχτερινό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚαίτη Γαρμπή: H απίστευτη ατάκα της: «Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές»
Δηλώσεις έκανε η Καίτη Γαρμπή με τον γιο της Δημήτρη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με αφορμή την πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Αυτοκίνηση».
Το άρθρο Καίτη Γαρμπή: H απίστευτη ατάκα της: «Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr