Ασημίνα Ουστάλλι – MasterChef: Σοκάρει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη: «Μου βρήκαν φύσημα»

09:40 - 06/12/2021

Η Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο To άρθρο Ασημίνα Ουστάλλι – MasterChef: Σοκάρει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη: «Μου βρήκαν φύσημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ασημίνα Ουστάλλι μιλά για τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που έκανε

Η Ασημίνα Ουστάλλι, πρώην παίκτρια του «MasterChef», μιλώντας στο «Happy Day» αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία της...

Διαβάστε το στο Zougla

Ασημίνα Ουστάλλι: Όσα βιώνει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που έκανε (vid)

Ασημίνα Ουστάλλι: Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζειΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Ασημίνα Ουστάλλι μιλά για τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που έκανε

Η Ασημίνα Ουστάλλι, πρώην παίκτρια του «MasterChef», μιλώντας στο «Happy Day» αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία της μετά από κάποιες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ασημίνα Ουστάλλι | Συγκλονίζει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη της (vid)

"Μου βρήκαν φύσημα στον πνεύμονα" εξομολογείται η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ασημίνα Ουστάλλι – MasterChef: Σοκάρει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη: «Μου βρήκαν φύσημα»

Η Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για τις δύο πλαστικές επεμβάσεις που έκανε στη μύτη και δεν πέτυχαν. «Έχω χάσει τουλάχιστον επτά κιλά, έχω αδυνατίσει αρκετά, γιατί δούλευα πολύ αλλά και γιατί έκανα δύο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της