Ασημίνα Ουστάλλι – MasterChef: Σοκάρει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη: «Μου βρήκαν φύσημα»
09:40 - 06/12/2021
Η Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο
To άρθρο Ασημίνα Ουστάλλι – MasterChef: Σοκάρει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη: «Μου βρήκαν φύσημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ασημίνα Ουστάλλι μιλά για τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που έκανε
Η Ασημίνα Ουστάλλι, πρώην παίκτρια του «MasterChef», μιλώντας στο «Happy Day» αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία της...
Διαβάστε το στο ZouglaΑσημίνα Ουστάλλι: Όσα βιώνει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που έκανε (vid)
Ασημίνα Ουστάλλι: Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζειΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Ασημίνα Ουστάλλι μιλά για τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που έκανε
Η Ασημίνα Ουστάλλι, πρώην παίκτρια του «MasterChef», μιλώντας στο «Happy Day» αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία της μετά από κάποιες...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑσημίνα Ουστάλλι | Συγκλονίζει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη της (vid)
"Μου βρήκαν φύσημα στον πνεύμονα" εξομολογείται η πρώην παίκτρια του MasterChef.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑσημίνα Ουστάλλι – MasterChef: Σοκάρει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη: «Μου βρήκαν φύσημα»
Η Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για τις δύο πλαστικές επεμβάσεις που έκανε στη μύτη και δεν πέτυχαν. «Έχω χάσει τουλάχιστον επτά κιλά, έχω αδυνατίσει αρκετά, γιατί δούλευα πολύ αλλά και γιατί έκανα δύο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr