«Άρχισε να με βρίζει και τσαντίστηκα. Την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα» – Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου

10:06 - 06/12/2021

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία στο Βλαχιώτη Λακωνίας από την είδηση ότι ένας 40χρονος δολοφόνησε την 36χρονη σύζυγό του, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες λέξεις που είπε στους αστυνομικούς ο 40χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης ήταν ότι: «άρχισε να με βρίζει και τσαντίστηκα. Τότε την έπιασα με τα χέρια μου από το λαιμό και την έπνιξα». Το έγκλημα έγινε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της οικογένειας, με τα δυο τους παιδιά (σ.σ. αγόρια ηλικίας 7 και 10 ετών) να κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιό. «Μάλλον έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου» Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι μετά τη δολοφονία ο 40χρονος σκέφτηκε αρχικά να φύγει από το σπίτι, ωστόσο το μετάνιωσε και κάλεσε το ασ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γυναικοκτονία στην Λακωνία: «Την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα» – Τι ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος (Video)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη δολοφονία ο 40χρονος σκέφτηκε αρχικά να φύγει από το σπίτι

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Άρχισε να με βρίζει και τσαντίστηκα. Την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα» – Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου

Συγκλονίζει η δολοφονία της 36χρονης στη Λακωνία - Τα δυο παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιό Το άρθρο «Άρχισε να με βρίζει και τσαντίστηκα. Την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα» – Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Λακωνία: «Με έβρισε, τσαντίστηκα, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας δολοφονίας

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας