«Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;» – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Βλαχιώτη Λακωνίας – Η ανάρτηση του συζυγοκτόνου μια ημέρα πριν
11:22 - 06/12/2021
Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε στο χωριό Βλαχιώτη της Λακωνίας. Το ζευγάρι δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, ενώ ο 40χρονος άνδρας δούλευε ως εργάτης σε χωράφια της περιοχής. Χθες το βράδυ, η αποτρόπαια πράξη του, άλλη μια γυναικοκτονία, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το φονικό […]
The post «Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;» – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Βλαχιώτη Λακωνίας – Η ανάρτηση του συζυγοκτόνου μια ημέρα πριν appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;» – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία! Η ανάρτηση του συζυγοκτόνου μια ημέρα πριν
Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε στο χωριό Βλαχιώτη της Λακωνίας. Το ζευγάρι δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, ενώ ο 40χρονος άνδρας δούλευε ως εργάτης σε χωράφια της περιοχής. Χθες το βράδυ, η αποτρόπαια πράξη του, άλλη μια γυναικοκτονία, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr