Σάκης Τανιμανίδης: «Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου»

12:16 - 06/12/2021

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας και σύζυγος. Η ευτυχία του είναι κάτι που δεν κρύβεται και ο ίδιος […] The post Σάκης Τανιμανίδης: «Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκης Τανιμανίδης: Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου την Χριστίνα

Πιο ερωτευμένος από ποτέ δηλώνει ο Σάκης Τανιμανίδης για την σύζυγο του! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σάκης Τανιμανίδης στο πλατό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Γιατί ναι, ο παρουσιαστής είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας και σύζυγος! «Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου. Μία ... Περισσότερα To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης: Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου την Χριστίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σάκης Τανιμανίδης: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη Μπόμπα: «Τρεις φορές έχω ερωτευτεί στη ζωή μου»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Σάκης Τανιμανίδης: «Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου»

Σάκης Τανιμανίδης: «Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου. Μία ερωτεύθηκα τη Χριστίνα, μία τις κόρες μου κι άλλη μία ξανά την Χριστίνα»

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σάκης Τανιμανίδης: "Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου"

Είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας και σύζυγος

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο