Καστανίδης: Εύχομαι καλή τύχη σε Ανδρουλάκη και Παπανδρέου
15:20 - 06/12/2021
«Καλή τύχη» στους Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου που εξασφάλισαν εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, ευχήθηκε ο Χάρης Καστανίδης, αφού ευχαρίστησε όσες και όσους τον ψήφισαν στον πρώτο γύρο, ενώ εξέφρασε την ελπίδα για «καλή συνέχεια» της παράταξης. «Ευχαριστώ όσες και όσους στάθηκαν πλάι μου στην προσπάθεια για την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής. Χαίρομαι για τη μαζική συμμετοχή των πολιτών», δήλωσε ο Χάρης Καστανίδης. «Εύχομαι καλή τύχη στους συνυποψηφίους μου που θα κριθούν στον δεύτερο γύρο. Ελπίζω στην καλή συνέχεια της παράταξης», κατέληξε όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρηστίδης: Σήμερα ή αύριο θα ανακοινώσω τη στήριξή μου σε Ανδρουλάκη ή Παπανδρέου
Παράλληλα, σημείωσε ότι «είναι σημαντικό τώρα αλλά και μετά την Κυριακή να είμαστε σοβαροί»
Διαβάστε το στο Η ΕΡΤ προσκαλεί σε debate Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου
Την ημέρα διεξαγωγής της εκπομπής την αφήνει στην διακριτική επιλογή των δύο αντιπάλων
Διαβάστε το στο topontiki.grΠαύλος Χρηστίδης: Θα ανακοινώσω δημόσια αν θα στηρίξω Ανδρουλάκη ή Παπανδρέου
Ο Παύλος Χρηστίδης πρότεινε ψυχραιμία, σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό τώρα, αλλά και μετά την Κυριακή να είμαστε σοβαροί.
Διαβάστε το στο thetoc.grΧρηστίδης: «Θα ανακοινώσω αν θα στηρίξω Ανδρουλάκη ή Παπανδρέου»
Σήμερα ή αύριο θα ανακοινώσει ο Παύλος Χρηστίδης την απόφασή του ποιον από τους δυο υποψηφίους θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία στο ΚΙΝΑΛ.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΗ ΕΡΤ πρόσκληση σε Ανδρουλάκη-Παπανδρέου για debate
Δύο ταυτόσημες επιστολές απέστειλε στους δύο ανθυποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της δημόσιας τηλεόρασης, Φώτης Καφαράκης Πρόσκληση για debate στους δύο υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ απέστειλε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ κ. Φώτης Καφαράκης. Στις ταυτόσημες επιστολές προς τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον […]
Διαβάστε το στο dete.gr