Γεωργιάδης: Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Εθνική Στρατηγική για τη Βιομηχανία
16:16 - 06/12/2021
Δράσεις που θα αλλάξουν άμεσα την καθημερινότητα του βιομηχανικού και επιχειρηματικού κόσμου σχεδιάζει η κυβέρνηση. Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στην εισαγωγική ομιλία του στη 2η Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής Βιομηχανίας για την Εθνική Στρατηγική για τη Βιομηχανία, υπογραμμίζοντας ότι η βιομηχανία «παρά τα συσσωρευμένα προβλήματα από τις κρίσεις ανακάμπτει και
Το άρθρο Γεωργιάδης: Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Εθνική Στρατηγική για τη Βιομηχανία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης: Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Εθνική Στρατηγική - Σχεδιάζουμε το μέλλον της βιομηχανίας
«Είμαι πολύ αισιόδοξος για την νέα αυτή Εθνική Στρατηγική, αφού, για πρώτη φορά έχουμε μια καλή συγκυρία», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓεωργιάδης: Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Εθνική Στρατηγική για τη Βιομηχανία
Δράσεις που θα αλλάξουν άμεσα την καθημερινότητα του βιομηχανικού και επιχειρηματικού κόσμου σχεδιάζει η κυβέρνηση. Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης...
The post Γεωργιάδης: Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Εθνική Στρατηγική για τη Βιομηχανία appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr