Μητσοτάκης για εμβολιασμούς: «Δεν μου αρέσει η υποχρεωτικότητα από θέση αρχής, αλλά πήραμε σωστή απόφαση»

21:56 - 06/12/2021

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την επόμενη μέρα της Ελληνικής Οικονομίας, ενώ τόνισε πώς δεν υπάρχει περίπτωση για lockdown και ΄΄ότι δεν «είχαμε άλλη επιλογή από τον…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης για εμβολιασμούς: «Δεν μου αρέσει η υποχρεωτικότητα από θέση αρχής, αλλά πήραμε σωστή απόφαση»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την επόμενη μέρα της Ελληνικής Οικονομίας, ενώ τόνισε πώς δεν υπάρχει περίπτωση για lockdown και ότι δεν «είχαμε άλλη επιλογή από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μητσοτάκης: Δεν μου αρέσει η υποχρεωτικότητα αλλά πήραμε τη σωστή απόφαση – «Όχι» σε lockdown

Μιλώντας, ειδικότερα, για την απόφασή του να καθιερώσει υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους πολίτες άνω των 60 ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι «έκτοτε παρατηρείται μία σημαντική αύξηση στα ραντεβού για την α’ δόση της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση του αρέσκεται να λαμβάνει προληπτικά μέτρα και η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Δεν μου αρέσει η υποχρεωτικότητα από θέση αρχής», δήλωσε ο Μητσοτάκης στο CNN

Η κυβέρνηση του αρέσκεται να λαμβάνει προληπτικά μέτρα και η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι το [...] The post «Δεν μου αρέσει η υποχρεωτικότητα από θέση αρχής», δήλωσε ο Μητσοτάκης στο CNN appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά