Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Πώς έγινε το έγκλημα που σόκαρε – Τι λέει ο αδερφός της 36χρονης
07:42 - 07/12/2021
Στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, με τα παιδιά τους να κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο, σκότωσε τη 36χρονη σύζυγό του ο 40χρονος στον Βλαχιώτη Λακωνίας, πνίγοντάς τη με τα ίδια του τα χέρια, επειδή ήθελε να χωρίσουν, όπως ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε. Πρόκειτα για την 15η γυναικοκτονία από την αρχή του έτους στη χώρα μας. Ο 40χρονος μετά το έγκλημα τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε στους αστυνομικούς ότι «μάλλον τη σκότωσε». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες λέξεις που είπε ήταν ότι: «άρχισε να με βρίζει και τσαντίστηκα. Τότε την έπιασα με τα χέρια μου από το λαιμό και την έπνιξα». «Μάλλον έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου» Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι μετά τη δολοφονία ο 40χρονος
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Δεν το περίμενα» λέει ο ανιψιός του θύματος
Η 15η φετινή γυναικοκτονία έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ο στραγγαλισμός της 36χρονης από το σύζυγό της στη Λακωνία, την ώρα που κοιμούνταν τα παιδιά τους, συγκλονίζει. Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο ανιψιός του θύματος δήλωσε: «είχα δύο χρόνια να τους δω από κοντά. Εγώ μένω Πύργο Ηλείας και εκείνοι...
The post Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Δεν το περίμενα» λέει ο ανιψιός του θύματος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr