Η 57χρονη Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του Sunday Times Style

08:38 - 07/12/2021

H Monica Bellucci είναι η γυναίκα που γεννήθηκε για να δικαιώσει τις μελαχρινές. Και σήμερα, στα 57 της χρόνια, εξακολουθεί να το κάνει, αφού...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η 57χρονη Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του Sunday Times Style

H Monica Bellucci είναι η γυναίκα που γεννήθηκε για να δικαιώσει τις μελαχρινές.

Διαβάστε το στο Zougla

Η 57χρονη Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του Sunday Times Style: «Θέλω να γεράσω όμορφα»

Η Μόνικα Μπελούτσι στα 57 έχει αποδείξει πως δεν φοβάται που μεγαλώνει, αντίθετα αγκαλιάζει την ηλικία τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Μαρία Σολωμού: Αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή – «Είμαι μόνη μου εδώ και αρκετό καιρό και νιώθω καλά»

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν πρέπει να στιγματίζουμε περιοχές» – Η κόντρα με την Σοφία Μουτίδου

Δημήτρης Ζήκος: Ο νικητής της Φάρμας συγκλονίζει για την απώλεια του πατέρα του – «Ήταν πολύ απότομο!»

Ατύχημα για τον Σάββα Πούμπουρα – «Είναι η πρώτη φορά που παθαίνω κάτι τόσο σοβαρό»

Χάρης Λεμπιδάκης για τον γνωστό τραγουδιστή: «Μιλάμε για μια μεγάλη καταστροφή ενός καλλιτέχνη»

Μάρα Δαρμουσλή: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν με φλερτάρουν, γιατί ο σύζυγος βλέπει τις συνεντεύξεις μου»