Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκ. ευρώ τη μέρα αλλά τώρα είμαι καλύτερα»

09:14 - 07/12/2021

Στην εκπομπή Louis Night Show με τον Λούη Πατσαλίδη ήταν καλεσμένος ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά για τα […] The post Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκ. ευρώ τη μέρα αλλά τώρα είμαι καλύτερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοκλώνης: Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα - Πλέον περνάω καλύτερα

Διαβάστε το στο

Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα, πλέον περνάω καλύτερα» (vid)

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε και για τον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως είναι πολύ σκληρός άνθρωπος.

Διαβάστε το στο

Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα, αλλά…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Louis Night Show» ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χρήματα που έβγαζε στο παρελθόν. «Μπορώ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα πέντε εκατομμύρια τη μέρα αλλά τώρα περνάω πιο καλά»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή «Louis Night Show» και τον To άρθρο Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα πέντε εκατομμύρια τη μέρα αλλά τώρα περνάω πιο καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα – Πλέον περνάω καλύτερα» (Video)

Τι είπε για το παρασκήνιο της συνάντησης Βίσση - Βανδή

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκ. ευρώ τη μέρα αλλά τώρα είμαι καλύτερα»

Όσα είπε για τη συνάντηση που είχαν σπίτι του η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή. Στην εκπομπή Louis Night Show με τον Λούη Πατσαλίδη ήταν καλεσμένος ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά για τα χρήματα που έβγαζε στο παρελθόν: «Μπορώ να καθίσω με μια μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια, μπορώ να πάω και να χαλάσω και το βρακί μου άμα δεν έχω λεφτά στο καλύτερο εστιατόριο ή club. Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα, αλλά ο Νίκος σήμερα είναι καλύτερος από τον Νίκο τότε. Δηλαδή, εγώ περνάω πιο καλά». Για το παρασκήνιο της […] The post Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκ. ευρώ τη μέρα αλλά τώρα είμαι καλύτερα» appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Νίκος Κοκλώνης: Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα

Καλεσμένος στον Alpha Κύπρου ήταν ο Νίκος Κοκλώνης. Ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, μίλησε μεταξύ άλλων για το αστρονομικό ποσό που κέρδιζε στο παρελθόν ως επιχειρηματίας αλλά και για τη γνωριμία του με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο και χαρακτήρισε «δύσκολο άνθρωπο». “Είχα φτάσει να βγάζω 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα αλλά ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Κοκλώνης: Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα!

Media Αποκαλυπτικός ο Νίκος Κοκλώνης στην τελευταία του συνέντευξη. Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε ο Νίκος Κοκλώνης, που βρέθηκε στο Louis Night Show που παρουσιάζει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Κοκλώνης: Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα!

Διαβάστε το στο spoilers

Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα!»

Αποκαλυπτικός ο Νίκος Κοκλώνης στην τελευταία του συνέντευξη. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Νίκος Κοκλώνης: Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στην Κύπρο και καλεσμένος στην εκπομπή Louis Night Show, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή που έβγαζε πολλά χρήματα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νίκος Κοκλώνης: Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα!

Τι αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός παραγωγός για τη ζωή του προ τηλεόρασης – Παρασκηνιακές πληροφορίες για της συνάντηση Βίσση με Βανδή – Τι λέει για τον Τραμπ Καλεσμένος στον Alpha Κύπρου…

Διαβάστε το στο politik.gr

Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα αλλά τώρα είμαι καλύτερα»

Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα, αλλά ο Νίκος σήμερα είναι καλύτερος από τον Νίκο τότε. Δηλαδή, εγώ περνάω πιο καλά».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Νίκος Κοκλώνης: "Έβγαζα 5 εκ. ευρώ τη μέρα αλλά τώρα είμαι καλύτερα"

"Μπορώ να καθίσω με μια μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκατ. ευρώ τη μέρα αλλά τώρα είμαι καλύτερα»

Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκατ. ευρώ τη μέρα αλλά τώρα είμαι καλύτερα» Στην εκπομπή Louis Night Show με τον Λούη Πατσαλίδη ήταν χθες καλεσμένος ο Νίκος Κοκλώνης και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε. «Μπορώ να καθίσω με μια μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια, μπορώ να πάω και να […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο