Δόμνα Μιχαηλίδου: Μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη
10:08 - 07/12/2021
Κάθε δύο μήνες η Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέπτεται την «Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας», η οποία φιλοξενεί παιδιά από 6 έως 12 ετών. Η ίδια εξομολογήθηκε πως νιώθει χαρούμενη όταν έρχεται και βλέπει λιγότερα παιδιά, κάτι που χαρακτήρισε ως μεγάλη ανταμοιβή, και προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο από το υπουργείο να επισκέπτεται την Παιδόπολη. «Είχαμε 2.000 παιδιά στα ιδρύματα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δόμνα Μιχαηλίδου: Μέχρι τα 15 νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη - Δεν μου μένει χρόνος για προσωπική ζωή
«Η παραπληροφόρηση και το ψέμα έχουν ξεφύγει», σημείωσε
Διαβάστε το στο Δόμνα Μιχαηλίδου – «Μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη»
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο «MEGA Καλημέρα». Η ίδια μίλησε για το νέο πλαίσιο στις υιοθεσίες αλλά και την προσωπική της ζωή.
Διαβάστε το στο Δόμνα Μιχαηλίδου – «Μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη»
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο «MEGA Καλημέρα». Η ίδια μίλησε για το νέο πλαίσιο στις υιοθεσίες αλλά και την προσωπική της ζωή.
Διαβάστε το στο tanea.grΑποκαλυπτική η Δόμνα Μιχαηλίδου: Μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι μέχρι μια μεγάλη ηλικία θεωρούσε ότι ήταν υιοθετημένη. «Μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Μιχαηλίδου στο «MEGA Καλημέρα», εξηγώντας ότι κάποιοι από τους λόγους που πίστευε κάτι τέτοιο ήταν το γεγονός ότι «οι γονείς μου είναι μαζί από τα 15 και με έκαναν στα 35» και ότι είναι «μοναχοπαίδι». «Είχα πειστεί. Είχα και κάποιον συμμαθητή που επέμενε σε αυτό. Είχα πειστεί ότι αφού με έκαναν 20 χρόνια μετά σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί και υιοθέτησαν. Και πάντα έλεγα ότι δεν μου κάνει καμία διαφορά»
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔόμνα Μιχαηλίδου: «Μέχρι τα 15 νόμιζα ότι είμαι υιοθετημένη» – Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο «MEGA Καλημέρα» και
To άρθρο Δόμνα Μιχαηλίδου: «Μέχρι τα 15 νόμιζα ότι είμαι υιοθετημένη» – Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔόμνα Μιχαηλίδου: Μέχρι τα 15 νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη (Videos)
Σε μια αποκάλυψη, μιλώντας για την προσωπική της ζωή προχώρησε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.
Διαβάστε το στο topontiki.grΔόμνα Μιχαηλίδου: «Μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε για το νέο πλαίσιο στις υιοθεσίες αλλά και για την ζωή της γύρω από το θέμα αυτό.
Διαβάστε το στο mononews.grΔ.Μιχαηλίδου: «Μέχρι μεγάλη νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη»
H υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέπτεται κάθε δύο μήνες την «Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας», η οποία φιλοξενεί παιδιά από 6 έως 12 ετών και υποστήριξε ότι νιώθει χαρούμενη όταν έρχεται και βλέπει λιγότερα παιδιά, κάτι που χαρακτήρισε ως μεγάλη ανταμοιβή.
«Είχαμε 2.000 παιδιά στα ιδρύματα και χιλιάδες συμπολίτες που ήθελαν να υιοθετήσουν. Απλουστεύσαμε πολλές διαδικασίες. Πλέον είναι όλες ηλεκτρονικές και διαφανείς οι διαδικασίες. Μέσα από το amynet.gr μπορεί να κάνει κάποιος μία αίτηση και βάση των χαρακτηριστικών που θέτει μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε παιδί από όλη την Ελλάδα. Ξέρουμε πόσα παιδιά έχουμε
Διαβάστε το στο pronews.gr