Νάσια Κονιτοπούλου: «Το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό, δεν θα το κάνω»

10:50 - 07/12/2021

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε συνέντευξη η Νάσια Κονιτοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς, όπως τόνισε, […] The post Νάσια Κονιτοπούλου: «Το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό, δεν θα το κάνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάσια Κονιτοπούλου: Το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό, δεν θα το κάνω

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι μια απόφαση συνειδητή, την οποία έχω πάρει από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι κυκλοφόρησε το εμβόλιο. Δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν έχω πειστεί. Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο και αυτό είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί», είπε αρχικά η Νάσια Κονιτοπούλου. Η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νάσια Κονιτοπούλου – «Το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό, δεν θα το κάνω»

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε συνέντευξη η Νάσια Κονιτοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς, όπως τόνισε, δεν έχει πειστεί ακόμα. «Δεν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νάσια Κονιτοπούλου – «Το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό, δεν θα το κάνω»

Διαβάστε το στο spoilers

Νάσια Κονιτοπούλου: Δεν έχω εμβολιαστεί – Αν γίνει υποχρεωτικό, δεν θα πληρώσω τίποτα

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην «Super Κατερίνα» για την άρνησή της να εμβολιαστεί και απάντησε τι θα κάνει αν επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και στις μικρότερες ηλικίες.Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, η Νάσια Κονιτοπούλου μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνας» και αναφέρθηκε φυσικά και στο θέμα των εμβολίων. «Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι μια απόφαση συνειδητή. Την έχω πάρει από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι κυκλοφόρησε το εμβόλιο» είπε η ερμηνεύτρια. Και εξήγησε τη θέση της: «Δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν έχω πειστεί. Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο και αυτό είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί. Σκέφτομαι ότι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Νάσια Κονιτοπούλου: «Το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό, δεν θα το κάνω»

Νάσια Κονιτοπούλου: «Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο και αυτό είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Νάσια Κονιτοπούλου: "Το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό, δεν θα το κάνω"

"Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο και αυτό είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο