Βίκυ Καγιά: «Έληξε η παρεξήγηση με την Ηλιάνα. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε»
11:28 - 07/12/2021
Στο τέλος της φαίνεται πως έφθασε η παρεξήγηση ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του DWTS δήλωσε ότι δεν θα είχε κανένα θέμα να συνεργαστούν ξανά μαζί. «Έληξε η παρεξήγηση και είναι όλα ωραία. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αληθινά τη συμπαθώ, το ίδιο κι εκείνη. Όντως υπήρχε παρεξήγηση, δεν ξέρω […]
The post Βίκυ Καγιά: «Έληξε η παρεξήγηση με την Ηλιάνα. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Καγιά: «Ήταν μια παρεξήγηση με την Ηλιάνα, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε»
Για την παρεξήγηση που υπήρχε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε η Βίκυ Καγιά. Η ίδια εξήγησε πως όλα έχουν λυθεί […]
The post Βίκυ Καγιά: «Ήταν μια παρεξήγηση με την Ηλιάνα, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒίκυ Καγιά: «Ήταν μια παρεξήγηση με την Ηλιάνα, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε»
Οριστικό τέλος μπήκε στην παρεξήγηση ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι δυο γυναίκες
To άρθρο Βίκυ Καγιά: «Ήταν μια παρεξήγηση με την Ηλιάνα, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒίκυ Καγιά για την παρεξήγηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έληξε, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε
Η παρουσιάστρια του show DWTS παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα
Διαβάστε το στο topontiki.grΒίκυ Καγιά: «Η παρεξήγηση με την Ηλιάνα έληξε»
Τέλος στην «κόντρα» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε η Βίκυ Καγιά, πλέκοντας το εγκώμιό της.
Διαβάστε το στο neolaia.grΒίκυ Καγιά: «Η παρεξήγηση με την Ηλιάνα έληξε. Την συμπαθώ αληθινά και μακάρι να συνεργαστούμε ξανά»
Τέλος στην παρεξήγηση που όντως είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, έβαλαν η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την πρώτη να δηλώνει ότι δεν θα είχε κανένα θέμα να συνεργαστούν…
Διαβάστε το στο politik.gr