Η αποκάλυψη της Δήμητρας Κατσαφάδου για την κατάθλιψη: «Πέρασα αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή»

14:02 - 07/12/2021

Στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε από καρδιάς η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για την ιστορία της ζωής της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και το bullying που δέχτηκε. Η ίδια αναφέρθηκε και στη διαδικασία υιοθεσίας που έχει ξεκινήσει. Η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη, αποκαλύπτοντας πως πέρασε αγχώδη καταθλιπτική […] The post Η αποκάλυψη της Δήμητρας Κατσαφάδου για την κατάθλιψη: «Πέρασα αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Κατσαφάδου: Με αποκλήρωσε η οικογένειά μου – Είχα αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να ιδρύσει τη «La Vie en Rose», τον άγνωστο γάμο της και τη μάχη της με την κατάθλιψη, μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γυναίκα πίσω από τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών διηγήθηκε την ιστορία της, που ξεκίνησε από όταν η οικογένειά της την αποκλήρωσε, στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελα να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η στιγμή που την αποκλήρωσε η οικογένειά της και η αγχώδης καταθλιπτική διαταραχή

Σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τη ζωή της προχώρησε η Δήμητρα Κατσαφάδου στην εκπομπή «Super To άρθρο Δήμητρα Κατσαφάδου: Η στιγμή που την αποκλήρωσε η οικογένειά της και η αγχώδης καταθλιπτική διαταραχή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»