Αποκλειστικό – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: Κρίσιμα τα επόμενα δυο 24ωρα για τον μητροπολίτη Αιτωλίας – Τι λένε οι γιατροί

14:24 - 07/12/2021

Του Γιώργου Θεοχάρη – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ: Εξαιρετικά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του μητροπολίτη Αιτωλίας κ. Κοσμά που νοσηλεύεται με κορονοιό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός » στην Αθήνα . Στενοί συνεργάτες του Ιεράρχη που μίλησαν πριν λίγο στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ έκαναν λόγο για πολύ δύσκολες ώρες με τους θεράποντες γιατρούς να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον Μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά- Δεν ανταποκρίνεται

Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» παραμένει από τις 2 Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς. Το άρθρο Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον Μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά- Δεν ανταποκρίνεται εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κρίσιμα τα επόμενα δυο 24ωρα για τον μητροπολίτη Αιτωλίας – Τι λένε οι γιατροί

Του Γιώργου Θεοχάρη – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ: Εξαιρετικά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του [...] The post Κρίσιμα τα επόμενα δυο 24ωρα για τον μητροπολίτη Αιτωλίας – Τι λένε οι γιατροί appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Εξαιρετικά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά που νοσηλεύεται με κορονοιό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός » στην Αθήνα. Στενοί συνεργάτες του Ιεράρχη που μίλησαν πριν λίγο στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ έκαναν λόγο για πολύ δύσκολες ώρες με τους θεράποντες γιατρούς να κάνουν λόγο για κρίσιμα 24ωρα καθώς η ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο