Τούρκος πιλότος: Είμαι άνεργος ενώ Έλληνες πρώην πιλότοι μαχητικών πετούν στις Τουρκικές αερογραμμές
18:28 - 07/12/2021
Την ώρα που ολόκληρος ο κόσμος γιορτάζει την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου την Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας, η πολιτική αεροπορία στην Τουρκία παλεύει με σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας «Σοζτζού», δύο μεγάλες τουρκικές αεροπορικές εταιρείες δεν μπορούν σχεδόν να πετάξουν, ενώ 1.500 Τούρκοι πιλότοι και χιλιάδες άτομα μέλη πληρώματος είναι άνεργοι. Ένας Τούρκος πιλότος, […]
The post Τούρκος πιλότος: Είμαι άνεργος ενώ Έλληνες πρώην πιλότοι μαχητικών πετούν στις Τουρκικές αερογραμμές appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τούρκος πιλότος – «Πετάω 23 χρόνια μαχητικά και είμαι άνεργος – Έλληνες εργάζονται στις τουρκικές αερογραμμές»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Sozcu τούρκος πιλότος, ο οποίος δεν έχει πληρωθεί ούτε μια δεκάρα για δύο χρόνια, ξεσπά. «Είμαι πιλότος μαχητικού εδώ και 23 χρόνια. Εκατοντάδες φίλοι μου είναι άνεργοι, αλλά 850 ξένοι πιλότοι πετούν στην Τουρκία»
Διαβάστε το στο Τούρκος πιλότος ξεσπά: «Πετάω 23 χρόνια μαχητικά και είμαι άνεργος – Έλληνες εργάζονται στις τουρκικές αερογραμμές»
Η επιστολή του άνεργου πιλότου περιγράφει τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τουρκική Πολιτική Αεροπορία. «Παρά την προφορική εντολή που δόθηκε προς όλες τις τουρκικές αεροπορικές εταιρείες από τον πρόεδρό μας,…
Διαβάστε το στο politik.gr