Π.Χρηστίδης: «Δεν περιμένουν οι πολίτες από εμένα να βγω ως κομματάρχης και να δίνω γραμμές»

08:52 - 08/12/2021

Ο Παύλος Χρηστίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, εξέφρασε την πρόθεσή του να μιλήσει σήμερα με σαφή τρόπο και σε πολιτικό πλαίσιο για το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον Κίνημα Αλλαγής. Στο ερώτημα εάν θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου, απάντησε ότι ζούμε στο 2021 και ο κόσμος δεν περιμένει από κανέναν να καθοδηγήσει την ψήφο του. «Δεν περιμένουν οι πολίτες από εμένα, δεν ζούμε στη δεκαετία του 60 και ως κομματάρχης εγώ να βγω και να δίνω γραμμές. Αυτό είναι κάτι πολύ μακριά από εμένα», είπε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε ότι η ψήφος είναι μυστική. Πρόσθεσε ότι και με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ έχει συμπορευθεί π

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις