Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χρηστίδης: Δεν αποκαλύπτει ακόμα ποιον θα στηρίξει
09:12 - 08/12/2021
Άγνωστο παραμένει ακόμα ποιον θα στηρίξει ο Παύλος Χρηστίδης στο β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ στο ερώτημα εάν θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπαδρέου, απάντησε ότι ζούμε στο 2021 και ο κόσμος δεν περιμένει από κανέναν να καθοδηγήσει την ψήφο του. «Δεν περιμένουν οι πολίτες από εμένα, δεν ζούμε στη δεκαετία του 60 και ως κομματάρχης εγώ να βγω και να δίνω γραμμές. Αυτό είναι κάτι πολύ μακριά από εμένα», είπε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε ότι η ψήφος είναι μυστική. Η πρόθεσή του είναι να μιλήσει σήμερα με σαφή τρόπο και σε πολιτικό πλαίσιο για το δεύτερο γύρο. Πρόσθεσε ότι και με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ έχει σ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΚΙΝΑΛ - Χρηστίδης: Δεν «ανοίγει τα χαρτιά του» για το ποιον υποψήφιο στηρίζει
Αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιον εκ των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ θα υποστηρίξει στο β’ γύρο των εκλογών ο Παύλος Χρηστίδης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΕκλογές ΚΙΝΑΛ - Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι μου έχουν τη δική τους κρίση για το ποιον θα στηρίξουν
Κρυφά τα χαρτιά του για το ποιον θα ψηφίσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής κρατά ο Παύλος Γερουλάνος.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr