Ανοίγει η διαθήκη του Ανέστη Βλάχου

13:44 - 08/12/2021

Στο θρίλερ με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου φαίνεται πως μπαίνει οριστικό τέλος στις 24 Ιανουαρίου 2022. Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο, η περιβόητη διαθήκη ανοίγει με αριθμό πινακίου 28! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, πριν από λίγες ημέρες το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο είχε κάνει αίτηση ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού, εξέδωσε και επίσημα έγγραφο, στο […] The post Ανοίγει η διαθήκη του Ανέστη Βλάχου appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Θρίλερ» με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου

Ο Ανέστης Βλάχος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 24 Αυγούστου, και πέντε μήνες αργότερα, στις 24 Ιανουαρίου 2022, αναμένεται να μπει οριστικό τέλος στο θρίλερ που έχει δημιουργηθεί με τη διαθήκη του. «Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι η περίφημη Το άρθρο «Θρίλερ» με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Στις 24 Ιανουαρίου θα ανοίξει η χειρόγραφη διαθήκη του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου

Στις 24 Ιανουαρίου 2022, αναμένεται να ανοίξει η χειρόγραφη διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού Ανέστη Βλάχου που πέθανε τον Αύγουστο σε ηλικία 87 ετών. Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο είχε κάνει αίτηση ο γιος του Ανέστη Βλάχου, εξέδωσε απόφαση στην οποία αναφέρεται ως ημερομηνία δημοσίευσης της διαθήκης η 24η Ιανουαρίου 2022. Σημειώνεται πως η πλευρά του γιου του Ανέστη Βλάχου αρνείται την ύπαρξη διαθήκης, ενώ η κόρη του ηθοποιού υποστήριζε εξαρχής πως υπήρχε μία ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια. Τι υποστηρίζουν τα αδέρφια «Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»