Pfizer: Οι τρεις δόσεις του εμβολίου εξουδετερώνουν την Όμικρον

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Πόσες δόσεις του εμβολίου προστατεύουν τις έγκυες

Τα νοσοκομεία Ελπίς και Αττικόν σε συνεργασία με την Εταιρία Οικογενειακού Προγραμματισμού έχουν θέσει σε λειτουργία μία τηλεφωνική γραμμή για την ενημέρωση των εγκύων σε σχέση με τον κορονοϊό και την πρόληψη μέσω του εμβολιασμού. Οι έγκυες και οι νέες γυναίκες μπορούν να ενημερωθούν καλώντας στο 213 2039142, από τις 10:00 έως τις 18:00. Απαντήσεις δίνουν μαιευτήρες γυναικολόγοι της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας. Σύμφωνα με την Σοφία Καλανταρίδου, καθηγήτρια Μαιευτικής, έχουν δεχτεί παραπάνω από 500 κλήσεις και εκείνο που διαπιστώθηκε είναι ότι οι έγκυες έχουν μεγάλο φόβο και ανησυχία. «Κυρίως φοβούνται τι θα γίνει με το μωρό του

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γώγος: Η τρίτη δόση του εμβολίου θα μας προστατεύσει και από την μετάλλαξη Όμικρον

Για την πορεία της πανδημίας και την μετάλλαξη Όμικρον μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος. Σχολιάζοντας την πορεία των κρουσμάτων ο κ. Γώγος σημείωσε πως φαίνεται να υπάρχει μια σταθεροποίησή της και σταδιακή μείωση του αριθμού των νέων... The post Γώγος: Η τρίτη δόση του εμβολίου θα μας προστατεύσει και από την μετάλλαξη Όμικρον appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Pfizer: Οι τρεις δόσεις του εμβολίου εξουδετερώνουν την μετάλλαξη Όμικρον

Η τρίτη δόση του εμβολίου τους για την Covid-19 εξουδετερώνει την παραλλαγή Όμικρον, γνωστοποίησαν με κοινή τους ανακοίνωση Pfizer Inc. και BioNTech SE.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Pfizer/BioNTech : Η 3η δόση μπορεί να εξουδετερώσει τη μετάλλαξη Όμικρον

Σημαντική αύξηση των αντισωμάτων απέναντι στη νέα παραλλαγή παρέχει η αναμνηστική δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech σύμφωνα με ανακοίνωση των εταιρειών. Στην πρώτη τους επίσημη τοποθέτηση σχετικά με την προστασία που μπορούν να προσφέρουν τα εμβόλια που παρέχουν απέναντι στη μετάλλαξη Όμικρον προχώρησαν την Τετάρτη οι εταιρείες Pfizer/BioNTech. Αυτή μάλιστα, είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση από κατασκευαστές εμβολίου σχετικά με […] The post Pfizer/BioNTech : Η 3η δόση μπορεί να εξουδετερώσει τη μετάλλαξη Όμικρον appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Κορονοϊός – Pfizer: Οι τρεις δόσεις του εμβολίου καλύπτουν την μετάλλαξη Όμικρον

Η τρίτη δόση αύξησε τα εξουδετερωτικά αντισώματα κατά 25

Διαβάστε το στο news.gr

Κορωνοϊός-Pfizer: Οι 3 δόσεις εμβολίου αντιμετωπίζουν την μετάλλαξη Όμικρον

Ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, δήλωσε ότι «είναι σαφές από αυτά τα προκαταρκτικά δεδομένα ότι η προστασία βελτιώνεται με την τρίτη δόση».

Διαβάστε το στο Skai.gr

Pfizer: Η τρίτη δόση «εξουδετερώνει» τη μετάλλαξη Ομικρον

Καλά νέα από τις νέες εργαστηριακές μελέτες των Pfizer/BioΝΤech για την τρίτη δόση και τη μετάλλαξη Ομικρον.Pfizer και BioNTech ανακοίνωσαν πως η τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 «εξουδετερώνει» τη μετάλλαξη Όμικρον στα εργαστηριακά τεστ που διεξήγαγαν, παρά το γεγονός ότι οι δόσεις είναι λιγότερο αποτελεσματικές στο να «μπλοκάρουν» το νέο στέλεχος. Σύμφωνα με τις εταιρείες, η τρίτη δόση αύξησε 25 φορές τα εξουδετερωτικά αντισώματα στη μετάλλαξη Όμικρον, συγκρκιτικά με τις δύο δόσεις. Ωστόσο, υποστηρίζουν πως οι δύο δόσεις με το συγκεκριμένο σκεύασμα εξακολουθούν να είναι αποτελεσματικές απέναντι σε σοβαρή νόσηση από κορονοϊό, καθώς φαίνεται πως τα Τ-κύτταρα εξακολουθούν να παρέχουν πρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-daily.gr

Πιο πιθανό να δούμε τον Κωνσταντίνο Ρήγο να χορεύει progressive house ή τσιφτετέλι;

Σχεδίασε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σου καριέρα με το Live a Legacy από τη Mastercard και το Women on Top

«Σαχάρα» η Καλαμάτα από την αφρικανική σκόνη - Νεαρός βγήκε με κελεμπία στο δρόμο

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Φαίη Σκορδά - Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να λες αυτό το πράγμα»

Απεργία την 1η Μαΐου - Τι δε θα λειτουργήσει