Με μονοκλωνικά έγινε καλά αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων - Πολλά ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των μονοκλωνικών

18:06 - 08/12/2021

Η  Άννα Ροκοφύλλου, αντιδήμαρχος  ισότητας στο δήμο Αθηναίων, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη…  «Είχα εξαιρετική φροντίδα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ευτυχώς δεν μπήκα στη ΜΕΘ. Ήμουν 10 ημέρες μέσα. Έπαθα πνευμονία, δεν είχα καθόλου οξυγόνο. Εγώ ήμουν μία εβδομάδα στο σπίτι με 40 πυρετό και δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο. Γιατί μπαίνεις και δεν ξέρεις εάν θα βγεις. Ήταν ένα συναίσθημα πολύ δύσκολο. Αντιστεκόμουν όταν μου έλεγαν να μπω στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε η Άννα Ροκοφύλλου και συνέχισε: «Την έκτη, έβδομη ημέρα που είχα 40 πυρετό ακατέβατο, μπήκα στον Ευαγγελισμό. Το οξυγόνο μου είχε φτάσει 89, πολύ χαμηλά. Έπρεπε να νοσηλευτώ. Στη

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις