Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Σασμός: «Στην Κρήτη ένιωσα σαν τον Ρουβά»

19:20 - 08/12/2021

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η Μηχανή του Τούρινγκ» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ορφέας Αυγουστίδης, To άρθρο Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Σασμός: «Στην Κρήτη ένιωσα σαν τον Ρουβά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Στην Κρήτη αισθάνθηκα σαν να είμαι ο Ρουβάς, ο κόσμος μας αγκάλιασε

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Μηχανή του Τούρινγκ», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ορφέας Αυγουστίδης και η ηθοποιός δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η τηλεοπτική «Αργυρώ» της σειράς του Alpha «Σάσμος» αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι κάτοικοι του Ρεθύμνου υποδέχθηκαν πριν λίγες ημέρες εκείνη και τους υπόλοιπους ηθοποιούς. «Στην Κρήτη αισθάνθηκα ότι είμαι ο Σάκης Ρουβάς έχω να πω. Όντως νιώσαμε μία τεράστια αγκαλιά, ο κόσμος μας αγκάλιαζε και τους ευχαριστούμε όλους πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη. Θα συνεχιστεί δεύτερη σεζόν ο «Σασμός»; Θα συνεχιστε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τη δημοφιλία του «Σασμού»: «Στην Κρήτη αισθάνθηκα ότι είμαι ο Σάκης Ρουβάς»

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Η μηχανή του Τούρινγκ», όπου πρωταγωνιστεί ο Ορφέας Αυγουστίδης, συνάντησε η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα»,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: «Στην Κρήτη αισθάνθηκα σαν να είμαι ο Ρουβάς»

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Μηχανή του Τούρινγκ», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ορφέας Αυγουστίδης, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Νοεμβρίου η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της