Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης «παγιδεύει» την ρεπόρτερ σε μια άβολη στιγμή

14:16 - 09/12/2021

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στο Πρωινό και την Σοφία Ραφτοπούλου για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, στο Πάρτι Γενεθλίων. […] The post Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης «παγιδεύει» την ρεπόρτερ σε μια άβολη στιγμή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης «αδειάζει» τη ρεπόρτερ του «Πρωινό» – Η αντίδραση του Λιάγκα

Οι πολλές ερωτήσεις για το κίνημα metoo εκνεύρισαν τον ηθοποιό να δυσανασχετεί και να “αδειάζει” τη δημοσιογράφο. «Φέρνετε εμένα πάλι σε μια θέση να πρέπει να κρίνω εγώ. Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον καθένα; Μπορώ να κρίνω μόνο τον εαυτό μου. Πάλι μου ζητάτε να πάρω θέση για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

“Πάλι μου ζητάτε να πάρω θέση για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι για εμένα”, λέει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στο Πρωινό και την Σοφία Ραφτοπούλου για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, στο Πάρτι Γενεθλίων. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας οι ερωτήσεις κατευθύνθηκαν προς τις καταγγελίες του #metoo και τους ηθοποιούς […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στο Πρωινό για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, στο Πάρτι Γενεθλίων. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας οι ερωτήσεις κατευθύνθηκαν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης «παγιδεύει» την ρεπόρτερ σε μια άβολη στιγμή

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο