Ξεσπά ξανά η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την καταγγελία για bullying κατά του αδερφού της – Πάει στον εισαγγελέα
20:50 - 09/12/2021
Μετά την καταγγελία που έκανε δημόσια η Δήμητρα Αλεξανδράκη πως ο αδερφός της δέχεται bullying στο σχολείο που πηγαίνει αλλά και τις απειλές που δέχθηκε η μητέρα της μετά από αυτή, το μοντέλο επανήλθε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσω μιας σειρά stories τόνισε πως οι απειλές κατά της μητέρας της συνεχίζονται και πως η κατάσταση στο σχολείο συνεχίζει να είναι ανυπόφορη. «Υπάρχουν άτομα που είχαν ζητήσει συγγνώμη τον Σεπτέμβρη, γονείς από εκεί έχουν γυρίσει εναντίον μου επειδή ανέφερα το γεγονός δημόσια. Εγώ ήμουν αυτή που είπα εχθές σε όλα τα κανάλια που με κάλεσαν μετά το τέλος της εκπομπής, να μη συνεχιστεί η αναπαραγωγή για το καλό των παιδιώ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι έγινε μετά την καταγγελία για bullying κατά του αδερφού της - Πάει στον εισαγγελέα
Μετά την καταγγελία που έκανε δημόσια η Δήμητρα Αλεξανδράκη πως ο αδερφός της δέχεται bullying στο σχολείο που πηγαίνει αλλά και τις απειλές που δέχθηκε η μητέρα της μετά από αυτή, το μοντέλο επανήλθε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσω μιας σειρά stories τόνισε πως οι απειλές κατά της μητέρας της συνεχίζονται και πως η κατάσταση στο σχολείο συνεχίζει να είναι ανυπόφορη.
«Υπάρχουν άτομα που είχαν ζητήσει συγγνώμη τον Σεπτέμβρη, γονείς από εκεί έχουν γυρίσει εναντίον μου επειδή ανέφερα το γεγονός δημόσια. Εγώ ήμουν αυτή που είπα εχθές σε όλα τα κανάλια που με κάλεσαν μετά το τέλος της εκπομπής, να μη συνεχιστεί η αναπαραγωγή για το καλό των παιδιών να υπ
Διαβάστε το στο pronews.gr