Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται από τα κανάλια»
10:50 - 10/12/2021
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου στη μεγάλη συναυλία της Panik Records
To άρθρο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται από τα κανάλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Εσείς τροφοδοτείτε τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, όχι ο κόσμος»
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία κλήθηκε...
Διαβάστε το στο ZouglaΙσμήνη Παπαβλασοπούλου: «Εσείς τροφοδοτείτε τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, όχι ο κόσμος»
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία κλήθηκε για ακόμη μια φορά να απαντήσει για τη σύγκριση...
Διαβάστε το στο govastileto.grΙσμήνη Παπαβλασοπούλου: «Παιδάκια μου, εσείς τροφοδοτείτε τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, όχι ο κόσμος»
Για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά απάντησε, γι’ ακόμα μία φορά, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τονίζοντας πως αυτό δεν τροφοδοτείται […]
The post Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Παιδάκια μου, εσείς τροφοδοτείτε τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, όχι ο κόσμος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ αφοπλιστική απάντηση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για τη σύγκριση με την Βίκυ Καγια
Η κριτής του GNTM βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Panik Concert και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αναφέρθηκε στην απόφασή της να γυρίσει στην Ελλάδα, στο επόμενο GNTM και στη σύγκριση που έχει δημιουργηθεί με την Βίκυ Καγιά. «Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μου πουν κάτι όμορφο, χαίρονται με […]
The post Η αφοπλιστική απάντηση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για τη σύγκριση με την Βίκυ Καγια appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr