Λοβέρδος: Αν είχα εκλεγεί πρόεδρος, θα πήγαινα το ΚΙΝΑΛ στο 18-20%
11:38 - 10/12/2021
Την εκτίμηση ότι εάν είχε εκλεγεί στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, θα υπερδιπλασίαζε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7.
Το άρθρο Λοβέρδος: Αν είχα εκλεγεί πρόεδρος, θα πήγαινα το ΚΙΝΑΛ στο 18-20% εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λοβέρδος: Αν είχα εκλεγεί πρόεδρος, θα πήγαινα το ΚΙΝΑΛ στο 18-20%
Ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε να δείτε , έχουμε δύο εκλογές, είναι επικίνδυνες. Μας δίνει ο λαός μια ευκαιρία,θα την πάρουμε; Εξαρτάται από τον πρόεδρο. Εγώ είχα πει ότι αν είμαι πρόεδρος, υπόσχομαι υπερδιπλασιασμό των δυνάμεών μας ή θα φύγω. Θα παραμερίσω να πάει κάποιος άλλος, να το πάει πιο καλά. Εχετε ακούσει κανέναν […]
The post Λοβέρδος: Αν είχα εκλεγεί πρόεδρος, θα πήγαινα το ΚΙΝΑΛ στο 18-20% appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΛοβέρδος: «Εάν είχα εκλεγεί, το ΚΙΝΑΛ θα πήγαινε στο 18 με 20%»
Την πεποίθηση ότι ήταν ικανός ως αρχηγός να οδηγήσει σε διπλασιασμό των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Αν ήμουν πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, θα υπερδιπλασίαζα τα ποσοστά του κόμματος, […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΛοβέρδος: «Εάν είχα εκλεγεί το ΚΙΝΑΛ θα πήγαινε στο 18 με 20%»
Λοβέρδος: «Εάν είχα εκλεγεί το ΚΙΝΑΛ θα πήγαινε στο 18 με 20%» Ειδήσεις: Την πεποίθηση ότι ήταν ικανός ως αρχηγός να οδηγήσει σε διπλασιασμό των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr «Αν ήμουν πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, θα υπερδιπλασίαζα τα ποσοστά του κόμματος, θα το πήγαινα στο 18 με 20%» […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΛοβέρδος: «Αν είχα εκλεγεί πρόεδρος, θα πήγαινα το ΚΙΝΑΛ στο 18-20%»
Την εκτίμηση ότι εάν είχε εκλεγεί στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, θα υπερδιπλασίαζε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status…
Διαβάστε το στο politik.gr