Έλενα Ακρίτα: Είναι ιδεολογική η σύγκρουση με τον Σεφερλή - Έχει όρια η σάτιρα

14:50 - 10/12/2021

Η Έλενα Ακρίτα άνοιξε το σπίτι της στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για την δικαστική διαμάχη της με τον Μάρκο Σεφερλή, τις αλλαγές στην τηλεόραση, τις απειλές που δέχτηκε και τις… επενδύσεις της.Η Έλενα Ακρίτα άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα του σπιτιού της σε τηλεοπτικό συνεργείο για μια μεγάλη συνέντευξη με την Κατερίνα Καινούργιου. Πριν αρχίσει τις ερωτήσεις, η KatKen ευχαρίστησε την οικοδέσποινα για την φιλοξενία της και τα κεράσματα για το συνεργείο. «Είμαι Μικρασιάτισσα από τη μεριά της μάνας μου κι εμείς οι Μικρασιάτισσες είμαστε φιλόξενες. Δεν έχω καλύτερο από το να τραπεζώνω κόσμο. Να έρχονται φίλοι, να πίνουμε, να γελάμε. Να τρώμε νόστιμα πράγματα. Είναι κάτι που μου αρέσει περισ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά