Αλεξανδρούπολη: Ο Δένδιας παρέθεσε δείπνο σε Μητροπολίτες και Μουφτήδες – Συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων

15:18 - 10/12/2021

Επιμέλεια: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΒΡΟΣ ΝΕΑ: Δείπνο στους Μητροπολίτες και στους Τοποτηρητές των Μουφτειών Θράκης, παρέθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, κατά την έναρξη της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη, εν όψει της ανακήρυξής του ως Επίτιμου Δημότη του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, όπως είπε και ο κ. Δένδιας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανθρησκεία “is loading” στη Θράκη! Ο Δένδιας παρέθεσε δείπνο σε Μητροπολίτες και Μουφτήδες

«Πρόκειται για μία κίνηση υψηλού συμβολισμού», είπε περιχαρής ο Δένδιας - Τι ετοιμάζουν;;; Το άρθρο Πανθρησκεία “is loading” στη Θράκη! Ο Δένδιας παρέθεσε δείπνο σε Μητροπολίτες και Μουφτήδες εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αλεξανδρούπολη: Ο Δένδιας παρέθεσε δείπνο σε Μητροπολίτες και Μουφτήδες – Συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων

ΕΒΡΟΣ ΝΕΑ: Δείπνο στους Μητροπολίτες και στους Τοποτηρητές των Μουφτειών Θράκης, παρέθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, κατά την έναρξη της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη, εν όψει της ανακήρυξής του ως Επίτιμου Δημότη του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Το άρθρο Αλεξανδρούπολη: Ο Δένδιας παρέθεσε δείπνο σε Μητροπολίτες και Μουφτήδες – Συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο