Ο εμβολιασμός παιδιών σε 19 ερωτήσεις και απαντήσεις – «Μπορεί το παιδί μου να νοσήσει απ’ το ίδιο το εμβόλιο;»
16:22 - 10/12/2021
Ένα πλήρη οδηγό με 19 ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό παιδιών και εφήβων κατά του κορονοϊού έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας. Σήμερα μάλιστα άνοιξε η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς των παιδιών από 5 έως 11 ετών. «Διστάζω να εμβολιάσω το παιδί μου, γιατί τα εμβόλια αυτά παρασκευάστηκαν σε σύντομο χρόνο. Μήπως δεν είναι ασφαλή;» και «Γιατί να εμβολιάσω το παιδί μου, αφού η νόσος στην ηλικία του είναι ήπια;» είναι κάποιες από τις ερωτήσεις τις οποίες πιθανόν να θέτουν οι γονείς και στις οποίες δίνεται απάντηση. Συνήθεις ερωτήσεις/απαντήσεις σχετικά με το εμβόλιο στα παιδιά Διστάζω να εμβολιάσω το παιδί μου, γιατί τα εμβόλια αυτά παρασκευάστηκαν σε σύντομο χρόνο.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εμβολιασμός παιδιών – 18+1 ερωτοαπαντήσεις από Θεοδωρίδου και Παπαευαγγέλου
Ορίστε μερικές ερωτοαπαντήσεις για τον εμβολιασμό των παιδιών σας:
Διαβάστε το στο Εμβολιασμός παιδιών: 19 ερωτήσεις και απαντήσεις – «Μπορεί το παιδί μου να νοσήσει απ’ το ίδιο το εμβόλιο;»
Η Επιτροπή διαβεβαιώνει ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τα παιδιά θα πρέπει να εμβολιαστούν, ενώ καθησυχάζει τόσο για τις περιπτώσεις αλλεργιών, όσο και για τις πιθανές παρενέργειες. Συνήθεις ερωτήσεις/απαντήσεις σχετικά με το εμβόλιο 1. Διστάζω να εμβολιάσω το παιδί μου, γιατί τα εμβόλια αυτά παρασκευάστηκαν σε σύντομο χρόνο. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕμβολιασμός παιδιών – 18+1 ερωτοαπαντήσεις από Θεοδωρίδου και Παπαευαγγέλου
Ορίστε μερικές ερωτοαπαντήσεις για τον εμβολιασμό των παιδιών σας:
Διαβάστε το στο to10.gr