Κορωνοϊός – Κατέληξε ανεμβολίαστος 42χρονος αστυνομικός – Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί (βίντεο)

19:38 - 10/12/2021

Ο σύζυγός του μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS με μοναδικό σκοπό να γίνει ο θάνατος του παράδειγμα για όλους όσους διστάζουν να εμβολιαστούν. 42 ετών, αρχιφύλακας και πατέρας δύο κοριτσιών. «Μου είπε και η γιατρός στο νοσοκομείο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ τώρα μου είπε, να παρακινήσεις τον κόσμο να το κάνει για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Πέθανε 42χρονος αστυνομικός που δεν είχε εμβολιαστεί – Συγκλονίζει η γυναίκα του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 42χρονος αστυνομικός, που δεν είχε κάνει το εμβόλιο και πάλεψε με τον κορονοϊό για πάνω από έναν μήνα στο νοσοκομείο. Όπως σημειώνεται στο Mega, όταν κατάφερε να αποσωληνωθεί, ένα μικρόβιο «ισοπέδωσε» τον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό του. «Η γιατρός είπε πως αν δεν σε σκοτώσει ο κορονοϊός, σου στέλνει ωραιότατες λοιμώξεις, να αποτελειώσουν τη δουλειά του κορονοϊού. Πήγαινε πολύ καλά, αλλά τον χτύπησε ένα μικρόβιο, μία λοίμωξη την οποία μπόρεσε ο οργανισμός του να την αντιμετωπίσει. Και μετά τον χτύπησε πάλι ο σταφυλόκοκκος που είναι θανατηφόρος σε πνευμόνια από κορονοϊό» εξήγησε η σύζυγος του 42χρονου. Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί ο 42χρονος Όσο για τον λόγο π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κορονοϊός – Πέθανε 42χρονος αστυνομικός – Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί

Πάλεψε με τον κοροναϊό πάνω από 1 μήνα στο νοσοκομείο. Όταν κατάφερε να αποσωληνωθεί, ένα μικρόβιο «ισοπέδωσε» τον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό του.  Ο 42χρονος Στέφανο, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και έχασε τη «μάχη» με τον φονικό ιό. Η σύζυγός του μιλά αποκλειστικά στο MEGA, με μοναδικό σκοπό να γίνει ο θάνατος του παράδειγμα για όλους όσους διστάζουν να εμβολιαστούν. «Μου είπε και η γιατρός στο νοσοκομείο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ τώρα μου είπε, να παρακινήσεις τον κόσμο να το κάνει για να μην βρίσκονται οικογένειες στην ίδια θέση που βρίσκεσαι εσύ» λέει στο MEGA η γυναίκα του […] The post Κορονοϊός – Πέθανε 42χρονος αστυνομικός – Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί appeared first on Lamia

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δράμα: Κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού 42χρονος αστυνομικός -Δεν είχε εμβολιαστεί (VIDEO)

Ο 42χρονος αστυνομικός από τη Δράμα πάλεψε με τον κορωνοϊό πάνω από ένα μήνα στο νοσοκομείο. Όταν κατάφερε να αποσωληνωθεί,... The post Δράμα: Κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού 42χρονος αστυνομικός -Δεν είχε εμβολιαστεί (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους