Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: «Ο πατέρας μου το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία»
22:24 - 10/12/2021
Για τον πατέρα της, Νίκο μίλησε η Εριέττα Κούρκουλου στον Σάκη Ρουβά και στο αφιέρωμα που εκείνος ετοίμασε για τον […]
The post Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: «Ο πατέρας μου το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εριέττα Κούρκουλου για τον πατέρα της: «Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία» (Video)
Αφιερωμένη στον Νίκο Κούρκουλο ήταν η εκπομπή «Idols», η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: «Ο πατέρας μου το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία»
“Καταλάβαινες ότι υπάρχουν εναλλαγές στον χαρακτήρα του καθώς έχανε και την υπομονή του, όσο αρρώσταινε, πιο εύκολα” εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου. Για τον πατέρα της, Νίκο μίλησε η Εριέττα Κούρκουλου στον Σάκη Ρουβά και στο αφιέρωμα που εκείνος ετοίμασε για τον αείμνηστο ηθοποιό, το βράδυ της παρασκευής, στο Idols του ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕριέττα Κούρκουλου: "Ο πατέρας μου το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία"
"Καταλάβαινες ότι υπάρχουν εναλλαγές στον χαρακτήρα του καθώς έχανε και την υπομονή του, όσο αρρώσταινε, πιο εύκολα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr