The Bachelor: Της στέρησε το τριαντάφυλλο και της ράγισε την καρδιά
01:46 - 11/12/2021
Στην τελική ευθεία μπήκε και επισήμως, πια, το The Bachelor καθώς το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε η προτελευταία τελετή των […]
The post The Bachelor: Της στέρησε το τριαντάφυλλο και της ράγισε την καρδιά appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
The Bachelor 2: Ο ηλεκτρισμός ανάμεσά τους ήταν ανύπαρκτος – Της στέρησε το τριαντάφυλλο και της ράγισε την καρδιά
Στην τελική ευθεία μπήκε και επισήμως, πια, το The Bachelor 2 καθώς το βράδυ της Παρασκευής (10/12) προβλήθηκε η προτελευταία Τελετή των ρόδων στο πρόγραμμα του Alpha. Ας πάρουμε, όμως, το επεισόδιο από την αρχή Άννα και Ιζαμπέλα θυμούνται τα παλιά και κλαίνε αγκαλιασμένες Μια κουβέντα τετ α τετ είχε η Ιζαμπέλα με την Άννα. Η Ιζαμπέλα εξομολογήθηκε τα συναισθήματα της λέγοντας: «Επειδή είμαι δυναμική, καμία δεν μπήκε στην διαδικασία να ρωτήσει πως είμαι. Πήγαινα στο δωμάτιο και έκλαιγα μόνη μου. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά κάθε φορά που λύγιζα κάτι μέσα μου μου έλεγε, έπεσες αλλά θα σηκωθείς», είπε και άρχισαν να κυλούν τα δάκρυα στο πρόσωπό της. Η Άννα ακούγοντας την συγκινήθηκε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grThe Bachelor: Περίμενε τριαντάφυλλο και της άφησε τα… αγκάθια
Ποια κοπέλα αποχώρησε από το ριάλιτι - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο news.gr