Ο Πειραιάς τιμά τον Πολιούχο της (ΦΩΤΟ)

12:46 - 12/12/2021

Ι.Μ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ τελέστηκε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 η Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, πολιούχου, προστάτου και εφόρου της πόλεως και της Μητροπόλεως Πειραιώς. Η διακονία του Θείου Λόγου ανατέθηκε από τον Σεβασμιώτατο στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π.Δανιήλ Ψωίνο, του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πειραιάς γιόρτασε τον Πολιούχο της πόλεως και της Μητροπόλεως (ΦΩΤΟ)

Με κάθε Εκκλησιαστική λαμπρότητα τιμήθηκε από την Ι.Μητρόπολη Πειραιώς σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 η μνήμη του «προστάτου, εφόρου και πολιούχου της πόλεως και της Μητροπόλεως, του Ιερού Σπυρίδωνος, του Αγίου της πρώτης Εκκλησίας» που έλαβε μέρος στην Α΄ Οικουμενική Σύνοδο. Το άρθρο Ο Πειραιάς γιόρτασε τον Πολιούχο της πόλεως και της Μητροπόλεως (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τον Πολιούχο της Κέρκυρας (ΦΩΤΟ)

Συνεχίστηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις στην Κέρκυρα για την μνήμη του προστάτου του νησιού Αγίου και θαυματουργού Σπυρίδωνος, με την τέλεση το πρωί της αγιωνύμου ημέρα Αρχιερατικού Συλλείτουργου, συνιερουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννικίου, εκ του Πατριαρχείου της Σερβίας. Το άρθρο Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τον Πολιούχο της Κέρκυρας (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο