Γιώργος Παπανδρέου: «Μήνυμα ευθύνης για όλους το αποτέλεσμα»

21:24 - 12/12/2021

Δήλωση έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, μετά την άνετη επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπανδρέου: Ώρα ευθύνης για όλους, θα συνεχίσω τον αγώνα για να γίνει η παράταξη κίνημα εξουσίας

Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του

Διαβάστε το στο

Γιώργος Παπανδρέου: Όχι θα κάτσει να σκάσει…

Γιώργος Παπανδρέου: «Όλη κι όλη του η στενοχώρια, κράτησε να ξέρεις 2 – 3 ώρες το πολύ», που λέει και…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παπανδρέου – Ώρα ευθύνης για όλους – Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα

Σε δήλωση αποδοχής της ήττας προέβη ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την σαρωτική επικράτηση Ανδρουλάκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για «μήνυμα ευθύνης για όλους» και προειδοποίησε: «Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά!» Η δήλωση Παπανδρέου «Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Παπανδρέου – Ώρα ευθύνης για όλους - Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα

Σε δήλωση αποδοχής της ήττας προέβη ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την σαρωτική επικράτηση Ανδρουλάκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Παπανδρέου μετά την ήττα: «Μήνυμα ευθύνης για όλους»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τα αποτελέσματα από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και τη μεγάλη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη. Aνέφερε τα εξής: «Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Γιώργος Παπανδρέου: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αξίες και τις ιδέες μου

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου. «Ήταν ένας ωραίος αγώνας», είπε μεταξύ άλλων.«Θα πάμε μπροστά ώστε να φτιάξουμε μια πλειοψηφούσα παράταξη» τόνισε στη δήλωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου. Από τα γραφείο του Ιδρύματος Παπανδρέου ανέφερε ότι «και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία» και συμπλήρωσε: «Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών των φίλων και των δημοκρατών πολιτών. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αξίες και τις ιδέες μου για να κάνουμε την παράταξη μεγάλη και κίνημα εξουσίας. Ήταν ένας

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Εκλογές ΚΙΝΑΛ Παπανδρέου: Ώρα ευθύνης για όλους – Συνεχίζω τον αγώνα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ Παπανδρέου: Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την εκλογική του ήττα στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γιώργος Παπανδρέου: Το βαρύ ζεϊμπέκικο της ήττας

Γιώργος Παπανδρέου: Μετά την ήττα από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε με τους συνεργάτες του σε ψαροταβέρνα στα Εξάρχεια.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γιώργος Παπανδρέου: “Ώρα ευθύνης για όλους, συνεχίζω τον αγώνα για να γίνουμε κίνημα εξουσίας”

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την εκλογική του ήττα στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου. «Συνεχίζω τον αγώνα για να γίνουμε κίνημα εξουσίας» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός. Αναλυτικά όσα είπε: «Και σήμερα η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων