DWTS: Ο James Roditis έπαθε «μπακακάουα» και η Βίκυ Καγιά έμεινε άφωνη

21:38 - 12/12/2021

Στη σκηνή του DWTS ανέβηκε ξανά ο Dominic Stars και ο Jason Roditis μαζί με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή θα […] The post DWTS: Ο James Roditis έπαθε «μπακακάουα» και η Βίκυ Καγιά έμεινε άφωνη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

DWTS: Ο James Roditis έπαθε «μπακακάουα», άφωνη η Βίκυ Καγιά

Στη σκηνή του DWTS ανέβηκε ξανά ο Dominic Stars και ο Jason Roditis μαζί με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή θα έπρεπε εκ νέου να τον κρίνουν! Ο κριτής του χορευτικού σόου του STAR, ωστόσο, βάλθηκε να εισάγει στην… DWTS διάλεκτο μια καινούργια λέξη που μόνο εκείνος θα μπορούσε να σκεφτεί. Ο λόγος για τον όρο «μπακακάουα». Έτσι, καθώς προσπαθούσε να παρουσιάσει την κριτική στο διαγωνιζόμενο ζευγάρι, ο Jason Roditis σημείωσε τα εξής. Dominic και Ειρήνη, πω πω πω! Τι ήταν αυτό; Τι ήταν αυτό το cha cha; Στην αρχή ανέβηκες εδώ πάνω στο τραπέζι και γέλαγα. Λέω, «ρε παιδιά, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό γίνεται στη δοθλειά μου! Η Ειρήνη χορεύει πάνω στο τραπέζι και εγώ είμαι στη δουλειά μου». Έ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο